2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 320 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پر بازدیده برا عشقم فاتحه میگید

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

13سال عاشقش بودم گفتنش راحته اونم تو شرایطی که خانوادم مدام منو زیر نظر داشتن.وای یادم نیفته حالت تهوع میگیرم.حیف عمرم

الان خداروشکر احساس امنیت میکنم .نامزدم واقعا مرهم دردام بود.تو سی سالگی انگار دوباره از نو متولد شدم.خدایا عزمتت رو شکر

دیگه نمیتونم فکر نکنمخانوادم نه میذارن ازدواج کنمنه میذارن دیگه برم سرکارمیگن بشین تو خونهمثل قبل که ...

چند تا کامنت بالاتر یکی از مشکلات زندگیم رو گذاشتم برو بخونش شرایطت تا حدودی شبیه من بود

ول کن بابا بی‌خیال هر وقت از دنیا و ادما دلت گرفت و خسته شدی بزن ب کوچه علی چپ و تمام اینقدر دنیا و اتفاقات و ادماش و جدی نگیر جدی جدی سخت میگذره شوخی شوخی بذار بگذره خدارو چ دیدی شاید ی وقت ب جای خوبش رسیدی🌹🍭💕🍓🍬🍨🍦🍧💐

چند تا کامنت بالاتر یکی از مشکلات زندگیم رو گذاشتم برو بخونش شرایطت تا حدودی شبیه من بود

🫂🥲

کاش میشد آدم بره فقط

دلم میخواد از این خونه برم

از خانوادم انقدر دور شم که دیگه نبینمشون

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بچه ها منم مثل استارتر تصمیم جدی دارم سابقه هم دارم به هیچ وجه از ذهنم بیرون نمیره راه حل مرگ خاموش هم پیداکردم اگر بخوام بتونم با خودم بکشم گناهه؟؟اصلا دروغ توی کارم نیست کاربرای زیادی مشکل مارومیدونن حالم انقد خرابه فقط مرگ راحتم می‌کنه روانپزشک هم میرم بهم گفته این حسن گذر است اما تمام قلبم فقط مرگ میخاد