2777
2789
عنوان

تولد همسر

68 بازدید | 9 پست

خانوما یک سوال. حدودا چند ماه فهمیدم شوهرم به همراه خانوادش تولدش رو میگیرن ولی من اصلا روحم خب نداشته! 

اینو چند ماه پیش واس تولد پارسالش عکساشو تو گوشی خودش دیدم. و امسال رو هم الان مجددا دیدم دوباه همون اتفاق افتاده. در حالی که به من اصلا نگفته. 

و کلا کتمان کرد همه چیو.

همون اولین بار چند ماه پیش باهاش صحبت کردم. اول که انکار کرد و در نهایت گفت حالا که عکسارو دیدی دیگه. چیکار کنم! 

شما باشین چیکار میکنین؟؟ ناراحتیم الکیه یا منطقی؟ 

همه چی مشخصه

هم همسرت هم خانوادش هیچ ارزش و احترامی برات قایل نیستن

حتی حاضر نیستن توی جشن و جمع شادیشون ، دعوتت کنن

ببشتر از این خودت رو سبک و بی ارزش نکن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدمتولد گرفته به تو نگفته؟تو چرا به عنوان پارتنرش توی مراسم نبودی؟

درست متوجه شدی! اصلا دعوت نبودم! حتی خبر نداشتم جشن میگیرن خونه پدر شوهرم براش. 

همسرت؟ وای چرا بهت نگفتن شوهرت چرا نگفته من ازدواج کردم هرجا برم همسرمم باید بیاد واقعا جای سوال هستش این کارش و ناراحتیت صددرصد منطقیه البته اگه رابطه شما با خانواده همسرت بد نیست و رفت و آمد دارید گرچه باز فکر میکنم میبینم هیچ دلیلی نداره ناراحت نشم حتما ناراحت میشدم و عصبی 

همه چی مشخصههم همسرت هم خانوادش هیچ ارزش و احترامی برات قایل نیستنحتی حاضر نیستن توی جشن و جمع شادیش ...

اینقدر برام این مسئله عجیب و غریبه که نتونستم دیگه باهاش کنار بیام‌ . و باهاش دیگه نمیتونم دوباره این مسئله رو بازگو کنم. چون قبلا بازگو شده! 

همسرت؟ وای چرا بهت نگفتن شوهرت چرا نگفته من ازدواج کردم هرجا برم همسرمم باید بیاد واقعا جای سوال هست ...

دقیقا... رابطه من باهاشون خوبه! هر چی فکر میکنم میبینم دشمنی و خصومت ندارم باهاشون،،  نمیدونم،،  دارم شک میکنم به اینکه شاید این حس یک طرفه اس! 

اینقدر برام این مسئله عجیب و غریبه که نتونستم دیگه باهاش کنار بیام‌ . و باهاش دیگه نمیتونم دوباره ای ...

خب همه چی واضحه

علنا دارن بهت توهین میکنن و نشون میدن هیچ جایی توی خانوادشون نداری 

منتهی شما خودت رو زدی به اون راه و داری این زندگی رو ادامه میدی و هر روز خودت رو بی ارزش تر میکنی

همون پارسال باید جدا میشدی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب همه چی واضحهعلنا دارن بهت توهین میکنن و نشون میدن هیچ جایی توی خانوادشون نداری منتهی شما خودت رو ...

درسته از نظر مالی و اینا هیچ وابستگی بهش ندارم. ولی برای اینکار خانوادم اصلا به این راحتی قانع نمیشن! و تنها میگن خوب تو هم دعوتش نکن. سر به سر! همین!!!!

درسته از نظر مالی و اینا هیچ وابستگی بهش ندارم. ولی برای اینکار خانوادم اصلا به این راحتی قانع نمیشن ...

کی بحث مالی کرد الان؟؟؟؟

واقعا متاسفم برای طرز فکر خانوادت

خیلی واضح اینهمه دارن بهت توهین میکنن ، ولی برای خانوادت اصلا مهم نیست؟؟؟؟

مگه خاله بازیه اونا هر کاری کردن ، شما هم همون کارو کنید؟

مگه از خودتون اراده ندارید که چه کاری درسته یا غلطه؟؟؟