2777
2789

خاهرای من هیچکدوم پر توقع نیستن سر همین شوهرشون الان خرجی نمیده ارزوی ی زندگی معمولی دارن بعد ی دختر دیگه همه چی داره همه چی شوهرش میخره براش بعد نیناله که چرا ایفون برام نگرفته🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون زمان گذشت که دخترا حتی اگه پر توقع بودن میگرفتن الان ببینن داره پاشو از حدش میزاره اون ور ردش میکنن برع چون زندگی ها سخت شده فراهم کردن چیز هایی که اساس زندگی هس سخت شده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

من اصلا پرتوقع و ولخرج نیستم و همیشه هوای شوهرمو دارم اونم کاملا قدرشناسه و خودش برام خرج میکنه و همیشه حواسش هست به این چیزا نیست به شعور و عقله طرفه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا همینهمن هم سعی میکنم دخترمو پر توقع بار بیارم بقیه میگن لوس ولی به نظرم بهترین پلن برای اینده ...

ولی فقط زمانی به خواستش میرسه که شوهرش خیلی پولدار باشه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

اون زمان گذشت که دخترا حتی اگه پر توقع بودن میگرفتن الان ببینن داره پاشو از حدش میزاره اون ور ردش می ...

اخه پول هم دارن خسیس شدن وقتی همون اول خاهرام پرو نبودن

اخه پول هم دارن خسیس شدن وقتی همون اول خاهرام پرو نبودن

خساست ی چیزی هس که تو شخصیت و تربیت آدمه چیزی نیس که به مرور وارد شخصیت آدم بشه

ولی با این وضع قیمتا آدم خود به خود حتی برای خرید خوراک هم خسیس میشه

ولی فقط زمانی به خواستش میرسه که شوهرش خیلی پولدار باشه

خوب دیگه توقعاتش جوری که به ادم بی پول جواب مثبت نمیده .

خودمون هم تمام توانمون رو براش میذاریم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوب دیگه توقعاتش جوری که به ادم بی پول جواب مثبت نمیده .خودمون هم تمام توانمون رو براش میذاریم

ایشالله خوشبخت بشه

عالیه

ایشالله خوشبخت بشهعالیه

مرسی 🙏🏻 

انشاالله همه خوشبخت بشن 

نسل بعدی مشکلات ما رو  نداشته باشن و شاد و ازاد باشن و خوشبختی و تجربه کنن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ