2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون پدر و برادرشو برای کاری ک اونا دارن ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
سو استفاده گرن

تو زندگی مشترک اولویت اول همسره بعد بچه بعد پدرمادرو دراخر خواهر برادر وقتی شما یا شوهرتون یکاری میخواین انجام بدین باید دونفر راضی باشن الان شما راضی نیستین کارشوهرتون درست نیست وقتی خودش خونه زندگی داره بره پی کار کسی دیگه اینهمه وسیله نقلیه هست 

من بابام اینجوریه حالا یه عده جبران میکنن ولی خانواده بابا من فقط بلدن از ادم بکشن چیزی ب اسم جبران و اینک به بارم ی جا اونا ی کاری برا ادم بکنن بلد نیستن

مفت خورن دیگ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اینکه بگم ذهن بخیل داری دروغ نیستیکم روی خودت کار کن روی طرز ذهنت مگه آدم ها بخاطر منفعت ...

درست متوجه شدی دوست عزیز به شدت هم ذهن بخیلی داره

حتی شوهرش برای پسرش که از خانم سابقشه خرج میکنه ، ناراحت میشه و طلبکارانه تاپیک میزنه

چند بار هم تاپیک زده چطور از همسرم پول بگیرم

میگه خرج خانواده و حتی پسرت هم نکن ، همه رو بریز جیب من

کلا مشخصه هدف از ازدواجش چی بوده

در جواب این نظرت هم صادقانه گفته دنبال منفعتم😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اینجور آدما رو یه مرده با غیرت باید بشونه سرجاشون

مرد با غیرت با اینجور زنها زندگی نمیکنن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی