2777
2789
هیچی انگار خودمو زدم به بی خیالی که انگار دیگه برام مهم نیست چون هر کاری ام کنی بازم همچین حرفایی می ...

دقیقا بخاطر همین میخوام ازدواج کنم با برم سرکار ،مبخوام خستگی رو تحمل کنم تو خونه نباشم فقط

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

عزیزم🫂ان شاالله محبت بینتون زیاد شه و سر زندگی خودت بری.مامانت هم اشتباه میکنه.شاید افسرده شده.

ممنونم از دعای خوبتون

مامانم خوبی هم داره ولی اذیت هابی که می‌کنه باعث میشه دیگه نادیده بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر گله میکنم عصابم خورد میشه

گله کن ولی بدون اون خیلی مهربونه خیلی خیلی ..

شاید منو تو هنوز نمی‌تونیم درک کنیم مهربونیشو ..ولی میوه گله هات ازش بخواه مهربونیشم بهت نشون بده و کاری کنه تو ببینی مهربونیشو ..

گله کن ولی بدون اون خیلی مهربونه خیلی خیلی ..شاید منو تو هنوز نمی‌تونیم درک کنیم مهربونیشو ..ولی میو ...

آخه میدونی گله میکنم یهو عصبی حرف میزنم باهاش 

دلم میگیره اینطوری ،نمبخوام یهو بی ادبی کنم 

آخه میدونی گله میکنم یهو عصبی حرف میزنم باهاش دلم میگیره اینطوری ،نمبخوام یهو بی ادبی کنم

می‌دونم درک میکنم ..سعی کن بیشتر خدارو بشناسی ..باور کن هیچکس به اندازه اون دوست نداره ..هیچکسسس‌...

ی سری چیزا هست که مارو اذیت می‌کنه اما اونا هیچوقت به این معنی نیستن که خدا مارو نمی‌خواد یا ولمون کرده ....

الاهی خدا خودش به قلبت آرامش بده عزیزم ♥️ ♥️ 

آخه میدونی گله میکنم یهو عصبی حرف میزنم باهاش دلم میگیره اینطوری ،نمبخوام یهو بی ادبی کنم

لطفاً این داستان رو بخون ..زیاده ولی ارزشش رو داره 

دخترک که از درس جبر نمره نیاورده بود و بهترین دوستش هم او را ترک کرده بود پیش مادرش رفت و گفت: همش اتفاق های بد می‌افتد!

مادر که در حال کیک پختن بود از او پرسید که آیا کیک دوست دارد؟

و دخترک جواب داد: البته! من عاشق دست پخت شما هستم.

مادر مقداری روغن مخصوص شیرینی پزی به او داد دخترک گفت: اَه…! حالم رو به هم می‌زند!

مادر تخم مرغ خام پیشنهاد کرد و دختر گفت: از بوش متنفرم!

این بار مادر رو به او کرد و پرسید: با کمی آرد چطوری؟ و دختر جواب داد که از آن هم بدش می‌آید.

مادر با چهره‌ای مهربان و متین رو به دخترش کرد و گفت:

بله شاید همه این‌ها به تنهایی به نظرت بد بیایند ولی وقتی آن‌ها را به اندازه و شیوه مناسب با هم مخلوط کنیم یک کیک خیلی خوشمزه خواهیم داشت!

خداوند نیز این چنین عمل می کند؛

ما خیلی وقتها از پیشامدهای ناگوار از پروردگارمان شکایت می‌کنیم در حالی که فقط او می‌داند که این موقعیت‌ها برای آمادگی در مراحل بعدی زندگی لازم است و منتهی به خیر می‌شود.

باید به خداوند توکل کرد و اطمینان داشت که همه‌ی این موقعیت‌های به ظاهر ناخوشایند معجزه می‌آفرینند.

مطمئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد چون در هر بهار برایت گل می‌فرستد و هر روز صبح آفتاب را به تو هدیه می‌کند.

پروردگار هستی با اینکه می‌تواند در هر جای این دنیا باشد قلب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگویی گوش می‌کند و تو باید صبور باشی و این مراحل را طی کنی…“

می‌دونم درک میکنم ..سعی کن بیشتر خدارو بشناسی ..باور کن هیچکس به اندازه اون دوست نداره ..هیچکسسس‌... ...

حرفاتون درسته واقعا ممنونم بهم آرامش دادین🥹امیدوارم خدا دلتون رو شادکنه

لطفاً این داستان رو بخون ..زیاده ولی ارزشش رو داره دخترک که از درس جبر نمره نیاورده بود و بهترین دوس ...

خوندم واقعا درسته 

شما خیلی مهربونین❤️واقعا مچکرم ازتون 

خیلی حالم بهتر شد. انرژی گرفتم