2777
2789
عنوان

میشه به عنوان صدقه انداختن سوسیس خرید برای گربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
صد درصد ثوابشم بیشتره تا خلق دو پاولی سوسیس قربونت برم خیلی براشون بدهنمیتونی یکم غذای خشک بگیری؟ جو ...

ثواب غذا دادن به حیوان از ثواب کمک کردن به فقیری که هم نوع خودته و هم وطن خودته بیشتره؟؟؟آدم یه چیزایی اینجا میشنوه نمیدونم تو کدوم سیاره زندگی میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم گربه سوسیس نمیخوره

من چندبار خریدم خوردن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

والا آبجی من تابحال ده تا گربه داشته ب هرکدومشون سوسیس دادم رو هوا پریده خورده...

خب طبع ها متفاوته نمی‌دونم چی بگم ولی من خیلی به گربه ها غذا دادم بخاطر بودی ادویه اصلا حتی بود نمیکردن

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

عزیزم من همیشه براشون جگر مرغ میخرمهم قیمتش مناسبه و هم بی نهایت دوست دارن

جگر مرغ پدر مفاصل شون رو در میاره به قرآن 

همون پول رو یکم کدو سبز بخر بپز پوره کن با یکم غذای خشک به قرآن ثوابشم بیشتره 

ثواب غذا دادن به حیوان از ثواب کمک کردن به فقیری که هم نوع خودته و هم وطن خودته بیشتره؟؟؟آدم یه چیزا ...

صد درصد ، مگر اینکه اون آدم مشکل بدنی خاصی داشته باشه اون به روی چشم تا دستم برسه چشم 

ولی آدم سر سالم که دستش سالمه پاش سالمه می‌تونه شغل داشته باشه فقط عادت به گدایی داره بشینه خونه بقیه دوره گرد خرجش رو بدن؟ تو بگو هزارتومن نمیدم 

آدم میشناسم پیر ها پیر پیر راحت 70سالشه 2تا خونه داره تو گرما و سرما داره دست فروشی می‌کنه تو خیابون با لباس پاره چادر پاره البته به اسم دست فروشی وگرنه انقد خودشو می‌زنه به نیاز داشتن که تو اگه 5تومن پول وسیله ات شده 50ای بدی . خب پولی که می‌خوام به این بدم رو خرج شکم یه موجودی میکنم انقد حریص نباشه 

در ضمن من می‌دونم و اختیار پولم که خرج چی و کی کنم. 

صد درصد ، مگر اینکه اون آدم مشکل بدنی خاصی داشته باشه اون به روی چشم تا دستم برسه چشم ولی آدم سر سال ...

من منظورم افراد واقعا نیازمند بود که توانایی کار کردن ندارن

نه اینکه طرف صحیح و سلامته با یه دور از صبح تا شب چرخیدن سه برابر درآمد یه شخص متوسط رو درمیاره