2777
2789
آره من از پیچ خانومی میخرم داخل اسنپ پی هست تازه تخفیف می‌کنه ی وقتایی واقعا اصل هست

خب خوبه 

لوازم ارایش یه جوری شده که خیلی سخته ادم بخواد فیک و اصل بودنشو تشخیص بده به خاطر همین خیلی حساسم از کجا بخرم که خوب باشه 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی میرم سرکار پنج تومن 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خب خوبه لوازم ارایش یه جوری شده که خیلی سخته ادم بخواد فیک و اصل بودنشو تشخیص بده به خاطر همین خیلی ...

آره خب ببین هم گرون شده واقعا هم اینکه اصل نیست خیلی جاها ولی من از اسنپ پی هم ۴قسطه میخرم هم اصل💕

اصلا مبلغ ثابتی نداره

باشگاه و‌کافه نمیرم

ی بار میبینی یه ماه لباس میخرم همون ماه لوازم آرایشی هم نیاز میشه چیزی هم تو اینستا کیبینم خوشم‌میاد خوب سر به فلک میکشه ی ماهم میبینی فقط خرج نت دارم و هیچی 

من اصلا هیچ خرجی ندارم باورت میشه ؟

آرایشگاه که اصلاح و ابرو خودم انجام میدم 

سه ماه یه بارم خودم موهامو مشکی می کنم چون سفید شدن 

ناخن ومژه و ایناهم که نه انجام دادم و نه انجام میدم 

باشگاهم نمیرم 

کافه و رستورانم همین طور 

گاهی که با دخترم بیرونیم یه بستنی یا معجون یا آبمیوه می گیریم ماهی سه چهار بار 

ماهی یه بسته کاپوچینو می گیرم که توخونه آماده می کنم و می خورم 

فقط یه کلاس خوشنویسی میرم ماهی ۳۵۰ تومن 

لباسم سالی یه بار میخرم 

شوهرم ندارم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

مبلغ معینی ندارم..هر چی بخوام میخرم هر موقع نیازم بود اصلا ممکنه دو ماه یه بار باشه همیشگی نیست یا ی ...

من فهمیدم با دوستام که بیرون میزم خیییییلی پول خرج میشه. مخصوصا وقتایی که مادر خرج میشم متنفرمممم.باید این یه موردو کم کنم 

کافه رفتندهم جز خرج های شخصی هست؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ماهی ۷ تومن قصد میدم جدا از این با دوتا بچه فقط خوراکی و تفریحات و لوازم ارایشی رو بخوام حساب کنم ۴ تومن حالا بعضی وقتا کمتر بعضی وقتا همین ولی لباس جداست باز ک اونم هر ماه نیست 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
من اصلا هیچ خرجی ندارم باورت میشه ؟آرایشگاه که اصلاح و ابرو خودم انجام میدم سه ماه یه بارم خودم موها ...

ابجی خوبه که ادم بتونه هزینه هاش مدیرت کنه عالیه،من متاسفانه کل حقوقم نابود میکنم. ولی تا جوانی سعی کن یکم به خودت برسی البته مفید و خوب نه مثل من هدر دادن 🥹