2777
2789
عنوان

یکی نیست زن داداشم بشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 120 پست

شاید داداشت معیارهاش خیلی بالاست...خب حقیقتا دختری که سطحش خیلی بالا باشه به همون نسبت هم انتظاراتش بالاست...من یک پسرخاله دارم شرایطش متوسطه...باباش میتونه خونه بخره ولی به خانواده دختره نمیگن و میخوان دختری پیدا بشه که دنبال شرایط مالی پسرهالم نباشه...اونوقت خودشون میرن خواستگاری دخترهایی که  خیلی پولدار و خیلی زیبا و خیلی اصیل و شاغل باشه ....تازه پسرخالم شرط هم براشون میزاره ...وقتی هم جواب رد میشنون بهشون برمیخوره  و تهمت میزنن که فلان دختر دنبال خونه و پوله😵‍💫🤣

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقعات بالاست البته همه دخترا اینطوری نیستن دنبال کم توقع باشین هر دختری ک اینو میگه ایا پذر مادرش ا ...

من اصلا نه اینوریم نه اونوری

ولی مگه دختره قراره راه پدر و مادرشو بره؟

پسره میتونه سراغ همچین ادمی نره

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

حتما خواستگاری دخترای سطح بالاتر از خودتون می‌رید . یکم توقعاتتونو بیارید پایین دختر هم سطح پیدا کنی ...

بخدا دنبال بالا بالا نمیریم حتی واسه دیپلم یا سیکل رفتیم مثلا اوضاع درست و حسابی نداشتن گفتن ن 

تو شهر ما خیلی ایراد میگیرن یا ازدواج نمیکنن

بقران ازدواج دردسر داداشتون کارش ازاد خونه م ندارخرج و مزاسم ازدواج ی بحثبعد غصه مستاجری بعد بچه و ا ...

باشه راستم میگی بهش میگم حتما از این ناراحتیم هی میگن چرا داداشش زن نگرفت پروو هاا

اسی یعنی قشنگ معلومه مردی ها

بخدا نه چرا دروغ بگم الکی خوب نیست کسی رو قضاوت کرد من میگم چرا دخترا ایراد میگیرن مگه حرف بدی زدم؟؟؟ یعنی نمیشه کسی درد و دل کرد دوستام راست میگفتن نی نی سایت خوب نیست!

آخه تو اینجا ک نمیدونی کی زن کی مردکی مال کدوم شهر چند سالشه و.... دنبال زن هستی

میدونم من دنبال دختر نیستم اینجا اومدم بگم همه چیز داداشم خوبه چرا ایراد میگیرن زن بگیره نگیره موندیم بخدا