2777
2789

خیلی دهن لقم البته جلوی همه نه فقط یکی از فامیلام که خیلی باهاش صمیمیم هرچیزی که بشه رو میرم واسش تعریف میکنه 

حتی اگه یکی از نزدیکای خودمم پشت سر اون یا خانوادش حرفی بزنن میرم بهش میگم 

میدونم الان فکر میکنه من چقدر دهن لقم و جلوم حرف خاصی نمیزنه

چکار کنم که این فکرو راحبم نکنه و اعتماد خدش و خانوادشو به دست بیارم؟🤕

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

متاسفانه ممکن نیست دیگه مثل قبل بهت اعتماد نداره

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه ممکن نیست دیگه مثل قبل بهت اعتماد نداره

حرفتی اونو به کسی نگفتم 

انگار عادت کردم هرچیزیو بهش بگم🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

دیگه درست نمیشه

چرا الان چکار کنم عابروم رفته جلوشون حتی الانم یه چیزی گفتم بهش🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا الان چکار کنم عابروم رفته جلوشون حتی الانم یه چیزی گفتم بهش🤕

خودت بودی اعتماد میکردی دوباره؟

قطعا نه

هیچ کاری نمیتونی بکنی بسپار به گذر زمان حداقل عذر خواهی کن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خودت بودی اعتماد میکردی دوباره؟قطعا نههیچ کاری نمیتونی بکنی بسپار به گذر زمان حداقل عذر خواهی کن

واسه چی از کی عذرخواهی کنم؟

خودم بودم اعتماد میکردم چون دوست صمیمیه و دوست نداره کسی پشت سرم حرف بزنه…

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه چی از کی عذرخواهی کنم؟خودم بودم اعتماد میکردم چون دوست صمیمیه و دوست نداره کسی پشت سرم حرف بزنه ...

خب آدما با هم فرق دارن نمیشه چون تو دوباره اعتماد میکنی بگی باید اونم اخلاقش مث من باشه و اعتماد کنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خب آدما با هم فرق دارن نمیشه چون تو دوباره اعتماد میکنی بگی باید اونم اخلاقش مث من باشه و اعتماد کنه

اگه دیگه حرف نبرم و نیارم چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این به بعد چیزی نگو والسلام

بعد به دست میاد اعتمادش؟

اون چجوری میفهمه که من این عادتمو ترک کردم دیگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه چیزی نگی اکی میشه

اون طرف چطثر میفهمه که این عادتم از بین رفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زنداداشم اینجوریه آسمون به زمین بیاد دیگه بهش اعتماد ندارم بااینکه خبرچینیش کمتر شده

چرا چکارا کرده میشه چند مثال بزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40