2777
2789
عنوان

کسی میتونه راهنماییم کنه باردارم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 47 پست
شیاف استفاده نکردی؟تروخدا یکم باهام در مورد شرایطت صحبت کن خیلی شبیه منه چند روزه از ابو غذا افتادم ...

نه من چون مسافرت بودم نتونستم برم دکتر بعد که رسیدم شهر خودم لکه بینی برطرف شد اره سالم به دنیا اومد نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه لباس زیر کثیف میشه موقع لکه بینی لکه هاشم معمولا قهوه ای رنگه

پناه بر خدا من ک علائمام هم رفته فقط سینم درد میکنه هر چی خیره پیش بیاد بنظرت باز برم ازمایش تیتر ؟

پناه بر خدا من ک علائمام هم رفته فقط سینم درد میکنه هر چی خیره پیش بیاد بنظرت باز برم ازمایش تیتر ؟

شما اشتباه میکنی هنوز بچه خیلی کوچیکه که بخواد علائم داشته باشین 

من فقط اولاش سینه هام درد میکرد تازه بعد ۵۰ روز حالت تهوع و علائم دیگه اومد

دکترت چی میگه؟ باهاش صحبت کردی اصلا؟

دکترم فقط ازمایش تیتر‌ و ک بردم دید دوبرابر نشده گفت برو خونه خودش سقط میشه شیافم نزار الان یک هفتس من کلی جوشونده خوردم سونو داخلی  دوبار انجام دادم که دیگه لکه بینیم زیاد شد نمیبخشمش که حتی فرصت نداد بهم بارداری اولمه تجربه ای نداشتم الانم نمیدونم واقعا سونو هم گفت ضخامت رحمت به بارداری میخوره اما هنوز هیچی مشخص نیست  تو بارداری نیستی

پیش یک دکتر. دیگه هم برو اخه این علائم طبیعیه

رفتم ی دکتر دیگه گفت شیاف بزار بخواد بیوفته میوفته نخوادم نمیوفته و صبر کن یک هفته دیگه ازمایش بده و‌سونو کن اما دکتر‌خودم گفت اصلا شیاف نزار ک این میخواد بیوفته شیافه سفتش میکنه و اذیت میشی برای سقط