2777
2789

من اسفند زایمانمه دوتا دختر دارم بزرگه 16سالشه کوچکه کلاس دوم به شدت بهم وابسته هست هم من هم خودش از الان دوتامونو استرس اینکه چطور برم بیمارستان بمونم اذیت میکنه حتی شبا تو خواب میگه مامان تو بری بیمارستان من چکار کنم  چکار کنم با این همه وابستگی البته تو شهر غریبیم کسی رو هم ندارم بیاد پیش دخترام بمونه شوهرم هم با من میاد بیمارستان دوساعت فاصله خونمون با اون شهریه که میخوام عمل کنم خیلی اذیتم مثل خوره این فکر اذیتم میکنه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادشون بده تو خونه تنها باشن،مدیتیشن یادشون بده تا با مشکلاتشون کنار بیان نه اینکه مقابله کنن.

خودم وسواس زیادی دارم هرچی تلاش میکنم استرس میگیرم نمیشه تنها بزارمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال یه راهکار اساسی باش اگه میتونی یه نفر بیار پیششون خاله عمه مامان بزرگ یا دوست معتمد البته حتما به فکر خودت رسیده و شرایط نداشتی اینم بگم من خیلی ها رو دیدم نگرانی اونها هم مثل خودت بوده شرایط به بهترین نحو براشون پیش اومده به نظرم خدا خیلی کمک میکنه ان شاالله به سلامتی زایمان کنی

دنبال یه راهکار اساسی باش اگه میتونی یه نفر بیار پیششون خاله عمه مامان بزرگ یا دوست معتمد البته حتما ...

ممنون عزیزم به خدا همه درگیر زندگی خودشونن من بدبخت اصلا بچه نمیخواستم یهو گرفتار شدم 😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم به خدا همه درگیر زندگی خودشونن من بدبخت اصلا بچه نمیخواستم یهو گرفتار شدم 😔😔

الهی عزیزم  چرا خودت اذیت میکنی دیگه وقتی نمیخواستی مطمئن باش صلاح خدا اینطور بوده مطمئن باش روزی میرسه میگی خدا را میلیون ها بار شکر این بچه رو بهم داد 

زن دایی خودم تو سن بالا باردار شد خیلی ناراحت بود  اون یکی زن دایی مسخره اش می‌کرد بیشعور .الان هر دو زن دایی مریض هستن اون بیشعور تنها مونده  ،ولی این  یکی رو ، دختر زیبا و مهربونش کلی کمکش میکنه همون که سن بالا خدا بهش داد اون یکی بچه هاش هم خارج مطمئن باش خدا کمکت میکنه برا زایمان اگه تونستی برا بیمارستان پرستار همراه بگیر همسرت حواسش یه دخترها باشه