2777
2789
عنوان

از مردی خوشم اومده که آدم زندگی نیس🫠تجربه داشتین تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میدونم سخته براتمنم این اتفاق برام پیش اومده اما یکارایی کرد که بعد از یسال کلن از چشم افتاد ال ...

بخدا همه این کارا رو میکنم همه جوره میرسم سرمو گرم میکنم دانشگاه بیرون فلان ولی باازم فکرم درگیره 

آره واقن کاش ی کاری کنه از چشمم بیوفته کلا الآن دیگه جواب پیامشو ندادم که بدونه دیگه نیستم ولی واقن طاقت ندارم 

فقط باتوعه؟ شاید تو باعث تحولش بشی 😂

مردا عین چوب خشکن اگه نخوان تغییر کنن محاله بتونی تغییرشون بدی شاید از قصد ازدواج به دوستی برسن ولی خیلی کم پیش میاد نیت دوستی شون به ازدواج ختم بشه فقط در صورتی که حس کنن واقعا این دختر انقد لیاقت داره که من بخاطرش زیر بار مسئولیت و خرج ازدواج برم و این دختر بهترین مادره برا بچه ی من 

سر زندگیت ریسک نکن این مرد حتی بگیرتت هم بدرتت نمیخوره

دقیقا ازین هم میترسم🥲ولی میدونی ی سری شرایط پیش اومد که فهمیدم می‌تونه شوهر خوبی باشه اما بازم میترسم ازش حس میکنم از دست دادم قسمت های خوبشو

مردا عین چوب خشکن اگه نخوان تغییر کنن محاله بتونی تغییرشون بدی شاید از قصد ازدواج به دوستی برسن ولی ...

چی بگم

آره قبول دارم اونا تکلیفشون با خودشون روشنه

این خواستگارم بود ولی خانوادم مخالفت کردن دیگه زده شد اونم

من درکت میکنم چون بودم تو این موقعیتولی اخر دل کندم و رهاش کردم چون نگران خودم بودم

منم خیلی نگرانم هر روز دارم احساساتم داغون میشه بهش کشش دارم ولی هیچوقت نیس ازین طرف هم خواستگار هست نمی‌دونم چی جواب بدم بهشون🫠

من ۱۸سالگیم عاشق ی احمقی شدم گفت نه اصلا نمیتونم ازدواج کنم شرایطم بسیار بد و .. تا من ازدواج کردم ع ...

دقیقا فقط برای ما انگار آسمونشون تپیده🫠🤣آخه قبلا خواستگارم بود نشد کلا دیگه زده شد به خاطر مخالفت خانوادم دیگه هیچوقت جلو نیومد