2777
2789
عنوان

از مردی خوشم اومده که آدم زندگی نیس🫠تجربه داشتین تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست
اتفاقا الان استارتر خودش هم درجوابم گفت آره خواستگارم بوده خانواده ام که ردش‌ کردن اونم سرد شده

آره مخالفت کردن اونم بنده خدا زده شد هیچوقت هم دیگه ازدواج نکرد 

اتفاقا الان استارتر خودش هم درجوابم گفت آره خواستگارم بوده خانواده ام که ردش‌ کردن اونم سرد شده

می‌دونی ابراز علاقه رو میکرد بازم ولی نمیدونم دوستاش هم شاید تاثیر داشتن که از ازدواج زده شد کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا می بینن بدون دردسر و ازدواج میتونن خوش بگذرونن بیخیال میشن

چی بگم 

میدونی ممکنه ی مرد تو رو برا ازدواج بخواد ی مرد دیگه نه و همشون برای ازدواج انتخابت نکنن 

ولی نمی‌دونم شاید حرف شماهم درست باشه اما خب نمی‌دونم دیگه چرا نشد و کلا همه چی خراب شد الآن فقط می‌خوام دیگه از سرم بره بیرون حداقل برا بقیه خواستگارام ی فکری کنم

چی بگم میدونی ممکنه ی مرد تو رو برا ازدواج بخواد ی مرد دیگه نه و همشون برای ازدواج انتخابت نکنن ولی ...

منظورم تاثیر دوستاش بود گلم ن اینکه خدایی نکرده شما وسیله ی خوشگذرونی باشی 

کار خوبی میکنی اگه واقعا از بی هدفی خسته شدی یه مدت کات کن و وقتی از سرت افتاد به خواستگارات جواب بده که خدایی نکرده دلت هم هنوز گیر نباشه ولی توی خونه یه مرد دیگه باشی 

منظورم تاثیر دوستاش بود گلم ن اینکه خدایی نکرده شما وسیله ی خوشگذرونی باشی کار خوبی میکنی اگه واقعا ...

نه خواهش میکنم🩷

آره حرفتون درسته این کار رو باید کنم انگار. واقن خسته هم شدم عجله ای ندارم برا ازدواج باهاش ولی می‌دونم که برای من نیست اذیتم میکنه

نه خواهش میکنم🩷آره حرفتون درسته این کار رو باید کنم انگار. واقن خسته هم شدم عجله ای ندارم برا ازدوا ...

خیلی دردناکه 

خداکنه راحت تر از اونچه که فکر کردی باهاش کنار بیای 

ان شاءالله هرچی خیر و صلاحته