2777
2789
عنوان

چجوری کارناممو به خانوادم نشون بدجور ریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست
مرسی بابت امیدواری این چه حرفیه اخه

این  حقیقته عزیزم اگه میخوایی به جایی برسی تو این رشته با این نمرات نمیشه میگم که یا جدی بخون یا وقتتو تلف نکن بنظرم بهتر از تعریف الکیه حرفم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

سلام عزیزم منم همین الان این مشکل رو دارم دهمم تجربی تازه وارد دبیرستان شدم افت تحصیلی شدید داشتم اصلا نمراتم با راهنمایی قابل مقایسه نیست شما وقتی تازه وارد دبیرستان شدی افت تحصیلی نداشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی

چه ادا و اصولا 😐

سخت نگیر مهم نیست 

ترم اول رو بالا بگیر مشخصه میتونی و تلاش میکنی البته اگه معلم ها لطف نکرده باشن برای انسان محیط و تاریخ 😅

ولی ببین به خانوادت بگو تایمتو بیشتر گذاشتی رو بقیه درس ها که اونا رو بفهمی و زیاد تلاشی برای شیمی نکردی و الان به بعد میکنی 

سلام عزیزم منم همین الان این مشکل رو دارم دهمم تجربی تازه وارد دبیرستان شدم افت تحصیلی شدید داشتم اص ...

چرا افت داشتم اگه مدرست دولتیه از تلگرام ویدیوی استادا رو ببین من مدرسه واقعا نمیذاره خوب درس بخونم خیلی وقت الکی میگیره 

چرا افت داشتم اگه مدرست دولتیه از تلگرام ویدیوی استادا رو ببین من مدرسه واقعا نمیذاره خوب درس بخونم ...

دقیقا همینطوره اصلا دبیرا تدریس خوبی ندارن من که نمیتونم سر کلاس مطلب زیادیو متوجه بشم

چه ادا و اصولا 😐سخت نگیر مهم نیست ترم اول رو بالا بگیر مشخصه میتونی و تلاش میکنی البته اگه معلم ها ...

نه بابا چه لطفی تاریخ امتحان گرفت ۲۰ شدم انسان و محیط هم پرسش کامل جواب دادم😐🤣آره فک کنم چاره ای نیس یعنی میشه  همه رو بالا ۱۹ بکنم؟▪زورم میاد امتحان مدرسه کم شدم

نه بابا چه لطفی تاریخ امتحان گرفت ۲۰ شدم انسان و محیط هم پرسش کامل جواب دادم😐🤣آره فک کنم چاره ای ن ...

اخه من خودم تازه دوازدهمم تموم شد بعضی وقت ها معلم ها از سر محبت بیست میدن بعد ترم اول یهو نمره واقعی رو میشه

🤣شرمنده😂❤️

افرین 

حالا که کنکور نداری تایم داری هرچقدر شیمی خوب بشی حتی نهایی هم بالا میشی 

اگه بلد نیستی با دبیر ببین و نمونه سوال دانلود کن حل کن باور کن راهش فقط نمونه سوال حل کردنه و مرور درسه با یه برنامه ریزی حل میشه

با دبیر میبینی؟ برنامه ریزی داری ؟