2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگن ن چک زدیم ن چونه عروس اومد تو خونه ماهم زشت میدونیم

رسم و رسوممون همینه  😂

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

افرینکدوم شهرید

خوزستان 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

کدوم شهرید عزیزم؟عروسی چطور؟

قشم 

وا معلومه عروسی با داماده 

زشته برامون هزینه کنیم برا عقد و عروسی دختر (اینطوریه ک دخترمون رو بی ارزش میکنیم)

فقط کادو میدیم ب دخترمون اونم معمولا طلا (البته اونم رسم نیست دلی انجام میدیم) 

من خودم مجردم کار کردم برا خودم چند گرمی طلا خریدم برداشتم پیش مامانم برا روزی ک بخوام عروسی کنم 

ولی چشمم آب نمیخوره خواهر 

مرسیعروسی چطور؟

عروسی کلا با داماد هست.و کادو  هم همه برای عروس و داماد.

حالا خانواده داماد مرام داشته باشن خودشون برای پسرش خرج  کنن.وگرنه همسرت تنهایی باید خرج کنه.

من همسرم خرج کرد و منم همه جوره کنارش بودم و چیزهای غیر ضروری رو نگرفتم.البته طلا هم نگرفتم طلا فکر نکنم غیر ضروزی باشه اما من نگرفتم.اینه شمعدان نگرفتم.تالار انچنانی نگرفتم.خرید انچنانی نکردم.در صورتی ک تو خونه پدر بهترین خرج ها کردم،بهترین زندگیو داشتم و هدیه عروسیم هم از طرف پدرم زمین بود.اما با همسرم راه امدم و الان صاحب همه چیز هستم.تازه من حدود ۱۷ سال پیش عروسی کردم اون موقع همه چیز ارزونی هم بود..و اصلا هم پشیمون نیستم ک با شوهرم راه امدم.