2777
2789
عنوان

خواهرم مثل سگ داره درد میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
هر چقدر خواهرتم بدجنس باشه نبایذ این احساساتو داشته باشی میدونم اذیتت کرده ها ولی خدای نکرده اتفا ...

بخدا اگ بمیره یک خانواده ب ارامش میرسن خیلی عذابمون داده خیلی دنیا برامون تاریک کرده 

نباید مارو ب این مرحله میرسوند نباید اینقدر عذاب میداد 

انشاالله زود خوب بشن

ان شاءالله 

البته خواهر من خیلی پشیمونه 

ولی ۱۳سال عذابم داد 

خدا شاهده  اون ۱۳ سال فقط از خدا خواستم براش بهترین هارو براش  رقم بزنه

دل من اصلا بدشو نخواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگ بمیره یک خانواده ب ارامش میرسن خیلی عذابمون داده خیلی دنیا برامون تاریک کرده نباید مارو ب ای ...

جداش کنید بچه ک نیست من بودم همه تلاشمو میکردم خونه براش میگرفتم بره مستقل بسع

😎💚🐬

بیماری و مریضی برای همه است 

توهم یه روز شاید بگیری پس خوشحالی نکن 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

سلام  من چیزی از خواهرتون نمیدونم اما یه نگاهی به تاپیکای قبلیتون انداختم ایشون فکر میکنم مشکلی دارن احتمال اینکه مثلا بیش فعال بوده باشن و نفهمیده باشه خودش و شما ویا اختلال های دیگه هست البته میگم که من نخوندم همه تاپیکاتون رو ولی یه نگاه اجمالی به یکی از تاپیکات انداختم احتمال این هست حتما باید بره دکتر اگه از بچگی اینجوری بوده یا از سن بلوغ و درکنارش مشکلای دیگه داره مثلا حواس پرتی و بی تمرکز ی روزمره که ادامه دار باشه احتمال بیش فعالی هست حتما تحقیق کنید و بگید بره دکتر  

راستی سعی کن ببخشی سخته ولی امکانش هست بتونی   این حد از رنجش برای خودت خوب نیس اینجوری تو به خاطر اون یه اوم عقده ای میشی تا آخر عمرت  

میتونی از اساتید معنوی برای خودت کمک بگیری شروع کن از یا جایی مثلا یه برنامه معنوی رو دنبال  کن مثلا برنامه ی گنج حضور رو میتونی پیگیری کنی  البته مم نباید توصیه کنم مخصوصا اینجور برنامه هارا ولی دلم نمیاد شاید پشتکار شما از خودم بیشتر باشه و به دردتون بخوره 

موفق باشی