2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استقلال یعنی بره سر کار و درآمد خرج خونه بشه؟

استقلال یعنی توانایی تصمیم‌گیری و مدیریت زندگی خود، نه لزوماً داشتن درآمد یا خرج دادن برای خانه.

کسی که مستقل باشه وابسته به دیگران نیست و خودش ارزشش رو میدونه.

پس استقلال بیشتر ذهنی و رفتاریه تا مالی.

استندبایِ حاجی🙌🏼

شما همه رو داری ب ی چشم میبینی.❌️

نه حاجی کی با شما کار داره

تو هفت دقیقه‌ی منی ‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

من اگه آقا بودم فقط خانم مستقل رو ترجیح میدادم

مستقل رو معنا کنید لطفا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مستقل رو معنا کنید لطفا

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقتی استارت میزنه تا تهش بره .....واسه هر کاری آویزون شوهر نباشه ...در کنار  لطافت زنانه اش سیاستم داشته باشه ..‌‌..جوری رفتار کنه که همسرش  که  برای هر کاری مشورت اونو بخواد ....در کل زرنگ باشه و همه چی حالیش باشه 

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...

کاملاً درسته این ویژگی‌ها یعنی استقلال، اراده، توانایی و هوش عملی، که همراه با لطافت و اخلاق زنانه، هم جذابیت طبیعی ایجاد می‌کنه و هم باعث احترام و هماهنگی در زندگی مشترک میشه

کسی که خودش بتونه از پس کارهاش بر بیاد و همزمان همسرش رو در تصمیم‌ها شریک بدونه پایه یک رابطه سالم و پایدار رو میسازه

استندبایِ حاجی🙌🏼

کاملاً درسته این ویژگی‌ها یعنی استقلال، اراده، توانایی و هوش عملی، که همراه با لطافت و اخلاق زنانه، ...

دقیقا  ....من بابام میگه ما همیشه کنارت نیستیم پس یه آدم با عرضه باش ..‌.واسه همین سعی میکنه ما رو مستقل بار بیاره 

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...

مجموعا درست گفتی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد