الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقتی استارت میزنه تا تهش بره .....واسه هر کاری آویزون شوهر نباشه ...در کنار لطافت زنانه اش سیاستم داشته باشه ....جوری رفتار کنه که همسرش که برای هر کاری مشورت اونو بخواد ....در کل زرنگ باشه و همه چی حالیش باشه
اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...
کاملاً درسته این ویژگیها یعنی استقلال، اراده، توانایی و هوش عملی، که همراه با لطافت و اخلاق زنانه، هم جذابیت طبیعی ایجاد میکنه و هم باعث احترام و هماهنگی در زندگی مشترک میشه
کسی که خودش بتونه از پس کارهاش بر بیاد و همزمان همسرش رو در تصمیمها شریک بدونه پایه یک رابطه سالم و پایدار رو میسازه
اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...
مجموعا درست گفتی
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد