2777
2789

با عشق ازدواج کردم ولی زیاد بالا و پایینش نکردم ، فکر کردم دوست داشتنه کافیه ، شغلش خوب بود ، حالا بماند و بعد از ۱۵ سال کارمون به جدایی رسید ، همه زندگی رو هم باخت، من با بچه هام اومدم خونه مامان بابام ، حمایتم کردن ، نذاشتن با وام و قرض یه جا رو اجاره کنم ولی موندن پیششون هم خیلی سخته ، انقدر که به همه چیز ادم کار دارن ، نمیذارن زندگیم رو کنم ، به شغل و لباس و غذا و تربیت بچه هام کار دارن ، یه پدر دیکتاتور که فقط می خواهی ازش فرار کنی ، الان هم فرزند بد چون می خوام با بچه هام یه خونه بگیرم و برم زندگی کنم ، نمیاد ضامن من بشه چون میگه نرو بمون همین جا ولی دیگه میدونید زندگی با یه دیکتاتور خیلی دردناکه 

لطفا برام دعا کنید تا بتونم یه جا رو بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اولین فرصت هرجور شده حتی ی خونه کوجیک اجاره کن و جداشو ازشون‌‌..زنی ک متاهل بوده و خونه زندگیه خودشو داشته نمیتونه دوباره با خانواده زندگی کنه بجه هاتم اذیت میشن خودتم اعصابی واست نمی‌مونه..بزار فرزند بد بشی ولی برو دنبال زندگیه خودت

تو اولین فرصت هرجور شده حتی ی خونه کوجیک اجاره کن و جداشو ازشون‌‌..زنی ک متاهل بوده و خونه زندگیه خو ...

دقیقا درسته ولی الان لج کرده ضامن من نمیشه ، کسی هم ندارم که بهش بگم بیاد ضامن بشه 

همه طلاق می گیرن به یه چیزی میرسن من یه چیزی هم دستی دادم 

دقیقا درسته ولی الان لج کرده ضامن من نمیشه ، کسی هم ندارم که بهش بگم بیاد ضامن بشه همه طلاق می گیرن ...

بلاخره پدره ی جوری راضیش کن ک ضامنت بشه.بجه هارو بهونه کن و اینکه خب بازم بهشون سر میزنی ولی نیازه ک ی خونه ی جدام داشته باشی.انشالله ب زودی مستقل میشیو با بجه های قشنگت ی زندگی عالی میسازی