2777
2789

من امروز پودر رویال گرفتم میگن عوارض نداره

فروشنده ک خیلی تعریف‌کرد گفت زیاد میگیرن و راضی ان ایشالله خوب باشه

تا الان گین اپ مصرف میکردم ولی چون ضرر داره گفتم رویال بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر و پودر سنجد امتحان کن 

کم بخوریا یبوست نگیری 

جوانه گندم با ماست بعد از غذا 

هرروز لااقل یه بستنی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من قبلاً باشگاه میرفتم و بین نمیزنه تخم مرغ آب پز سیب‌زمینی آب پز با سس مایونز می‌خوردم بجای آب هم شیره انگور با اب حل شده می‌خوردم وزنم خوب رف بالا بعد دیگه باردار شدم نرفتم باشگاه .بقیه راه ها و امتحان کردم بازگشت داشت

من امروز پودر رویال گرفتم میگن عوارض ندارهفروشنده ک خیلی تعریف‌کرد گفت زیاد میگیرن و راضی ان ایشالله ...

پودر رویال بدتره 

یه دختر دور از جونت ایتخون لگنش سیاه شده وتعویض لگن انجام داد از این پودر لعنتی

من امروز پودر رویال گرفتم میگن عوارض ندارهفروشنده ک خیلی تعریف‌کرد گفت زیاد میگیرن و راضی ان ایشالله ...

رویالم عوارض داره نخور،منم لاغرم

البته اشتهام با قرص زینک خوب شدمشکل معده هم دارم الان که قرص معده میخورم اشنهامم خوب شده یکم وزن گرفتم

رویالم عوارض داره نخور،منم لاغرمالبته اشتهام با قرص زینک خوب شدمشکل معده هم دارم الان که قرص معده می ...

برای معدت هرروز ناشتا دمنوش ریشه شیرین بیان بخور هم ارزونه هم پوستتو روشن میکنه هم کل دستگاه گوارشیت رو درمان میکنه درموردش تحقیق کن وببین چقد خواص داره

کن شیره رو خوردم بعد غذا شیرین که بود یجورایی زده شدم😕چقد وزنت اضافه شد؟

من دوماه همش رفتم باشگاه و تو این دوماه تقریبا ۳/۴ کیلو اضافه شد به وزنم 

من می‌بردم باشگاه فقط .تو بطری با آب قاطی میکردم بجای اب می‌خوردم 

دارمش و۳هفته خوردم جواب نداد

من نصف یه قوطی خوردم از ۵۵ شدم ۶۵ الان ۱۰ ماه هس نخوردم ۶۳ هستم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷