2777
2789
عزیزم هرکی ی مشکلاتی داره درکشون نمیکنی چون جاشون نیستی ک بفهمی حالشون چقدربدهست

چندین تاپیک که حالشون بد بود حالا به نوعی درد و دل کردند یا دنبال راه حل بودند رو خوندم 

تاپیک بعدیشون این بوده که از اینکه مشکلمو تو نی نی سایت مطرح کردم پشیمونم 

البته که استثنائاتی هم وجود داره و من منکر مفید بودن سایت نیستم. 

اما بحث بر سر اینه که ما از روی عادت میایم اینجا صرفا 

یا واقعا این سایت با هر بار ورودمون یه مزیت و یه فایده برامون داره؟ ! 

توضیحاتی که دادم در مورد انرژی های منفی و جذبشون در زندگی با تکرار در ذهن 

اینا واقعیاتی هست که نمیشه ازشون فرار کرد. 

یک قانون ثابته که اگر نتونیم درست به کار ببریم دودش تو چشم خودمون میره متاسفانه 

اینکه بتونیم حضورمون در نی نی سایت رو به گونه ای مدیریت کنیم که برامون مفید باشه خیلی مهمه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

چندین تاپیک که حالشون بد بود حالا به نوعی درد و دل کردند یا دنبال راه حل بودند رو خوندم تاپیک بعدیشو ...

نمیدونم ب این قانون جذب انرژی منفی اعتقادی ندارم چون ب هیچ کدوم ازخواسته هام نرسیدم بنابراین همش براساسه شانسه اونایی ک شانس دارن خرابن ب خواسته هاشون میرسن خوشبختن اما ی بدبخت همیشه بدبخته تاآخرعمرش

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ب این قانون جذب انرژی منفی اعتقادی ندارم چون ب هیچ کدوم ازخواسته هام نرسیدم بنابراین همش برا ...

برای اینکه قانون جذب تو زندگیمون اثر کنه باید ریشه ای افکار و باورهامون مجددا برنامه ریزی و اصلاح بشه که اینم  نیاز به تمرین، زمان ، صبر و تکرار داره. 

تو همین پستِ شما  باور غلط وجود داره و از کلمات منفی استفاده شده که خودش جز اثر منفی چیزی براتون به ارمغان نمیاره ☹️

منم یه روزایی بود که باور نداشتم  کسانی که در مورد قانون جذب صحبت میکردن رو کلاه بردار و توهمی میدونستم     اما به مرور به واقعیت و وجود این قانون پی بردم 

بارها در زندگیم به کار بردم و بارها هم به نتایج مطلوبی رسیدم.

یه خواسته ممکنه یک روزه و یک خواسته ممکنه یک یا چند سال حتی زمان ببره   ولی مهم تکرارو صبر و خسته نشدن از این مسیره 

برای اینکه قانون جذب تو زندگیمون اثر کنه باید ریشه ای افکار و باورهامون مجددا برنامه ریزی و اصلاح بش ...

بزار یه چیزیو بگمت من خانواده سمی دارم امادوست دارم خوشبخت بشم ب خواسته هام برسم اماتاوقتی این خانواده داغونو دارم هیچ وقت خوشبخت نمیشم چون اونانمیزارن قانونه جذب چیزه الکیه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

بزار یه چیزیو بگمت من خانواده سمی دارم امادوست دارم خوشبخت بشم ب خواسته هام برسم اماتاوقتی این خانوا ...

دعا می کنم برات عزیزم 💗 ان شاءالله که بهترین ها برات اتفاق بیوفته و به تموم خواسته های قلبیت برسی