2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 19278 بازدید | 3429 پست
آره من نباید حساس باشم

دقیقا..👏👏👏اتفاقا بچه هات چشم نمیخورن اینجوری..

خدابیامرز مامانم همیشع میگفت...

بچت بچشم یکی زشت بیاد..خدا از چشم شورشون دورش میکنه👌

مراقب خودت باش فدات شم...قوی باش..با هر حرفی ضعف نشون نده.... ک نقطه ضعفت دستشون بیاد قربونت بشم....😘😘. 

به خانه برمیگردم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت که تاپیک نمیزنم😐ندارم.. پس بالاخره زد😐به من میگه مگ فقط تویی ک هفتا بچه داری؟. مگه قراره ...

بگو چقدجدیدا هفتا بچه مد شده زیاد شده.... اره دیدم ک تاپیک زده بود

عشقممممم فقط امین ❤️

سلام به سارای مهربون ✨✨✨دعا می کنمبا ایمان وعشق ،تا آنچه را که حق الهی تواست خداوند به تو عطا کند..و ...

مرسی گلی جان💖💖💖

انشالله خدا برای تو هم بهترین ها رو رقم بزنه🌹🌹🌹

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

وااای مرسی جاریم و برادر شوهرم همیشه میگن مه یاس دهنش گشاده زشته نمدونم چرا حساس شدم دوست داشتم بپرس ...

ببخشید ولی واقعاً بی‌شعورن که بچه به این قشنگی و به این نازی میگن که دهن گشاد 

شما به دل نگیر از بی‌عقلی خودشونه 

هیچ وقت نگذار این حرفا روی روحیه مه یاس تاثیر بذاره هر وقت اونا حرفی می‌زنن پیششون بگو نه اتفاقاً دختر من قشنگ‌ترین دختر دنیاست چون روحیه دخترا خیلی لطیفه 

واقعاً من عکسشو که دیدم خیلی نازه 

ایشالا که خدا نگهدار هر دوتاشون باشه🌹🌹🌹

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

بگو چقدجدیدا هفتا بچه مد شده زیاد شده.... اره دیدم ک تاپیک زده بود

ببینم از  کــِي  با هفت بچه اومد.؟ با من یا قبل منم بود؟ 

تعلیق شدم.. بزار برگردم میرسم خدمتش 👌

همینو بگو.. دوبار اومد پیویم.. بیا برام تاپیک بزن.. ازم حمایت کن... 😐ردش کرد.. لینک روبیکاشو داد بیا اسکرینا رو بببین ببر سایت برام تاپیك. بزن  ردش کردم رفت.. 

خب اگ. راست بگی چرا فشار بهت میاد... خب دیگ بد و بیراه نداره... گارد گرفتتن نداره.... عجیب قریب بود خدایی. 

میگفت شوهرم تو شهرمون معروفه 

عه شوهر منم معروفه... گفتمم اتفاقا شوهرم اهوازیه.. کجای اهوازی  .. نگفت.. بلد نیستین.. گفتم شما بگو اومدیم اهواز بشیم دوتا تیم فوتبال 😂😂رفت دیگه نیومد.. 😐😐💔

به خانه برمیگردم💓

ببینم از کــِي با هفت بچه اومد.؟ با من یا قبل منم بود؟ تعلیق شدم.. بزار برگردم میرسم خدمتش 👌همینو ...

اتفاقا الان برای شوهرش تاپیک زده شوهرم نور چشممه همچین چیزی

عشقممممم فقط امین ❤️

من ندیدم فقط همون پته پهن و میخواستم طرح عربی اندازه گردن سمیرا خخخخ

از دست تووو😂😂😂😂😂😂😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

مرسی گلی جان💖💖💖انشالله خدا برای تو هم بهترین ها رو رقم بزنه🌹🌹🌹

قربونت کاربر مورد علاقه گلی.. 

من اومدم سایت میترسیدم تگت کنم.. بجای شما ملکه رو تگ میکردم... و خیلی خوشحال شدم انقد حوای دوستتونو دارین.....وقتی میدیم چطور گارد میگرفتین براش.. ک من کی هستم..از ته دلم برا همتون پایداری و از خدا خواستم..الهی  همیشه دور هم جم بشین و شاهد خوشیاتونو  دور همیاتون باشم...💓💓جای یاسی هم خیلی خالیه و انشالله هر کجا هست دلش شاد و تنش سلامت باشه.... خیلی مراقب خوبیاتون باشین..🌹🌹🌹💓💓💓 . 

به خانه برمیگردم💓