2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 19012 بازدید | 3354 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثلا چند روز پیش یکی دغ دغش.. بیا زن و شوهری مهمونا رو حرصی کنیم..ینی نمیدونستم بخندم یا ببندم ...

😂😂😂 یه تایپکایی دارم یکی دغدغش این بود که ببخشید چرا شوهرم میره دسشویی صدا نمیده

و کامنتا داشتن یادش میدادن چطوری باسنو تنظیم میکنه شوهره که صدا نده🤣🤣🤣 گفتم خدایا یعنی منم روزی ازدواج کنم دغدغم اینههه

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

فدات💖💖💖من راستش حتی جایی زیاد کامنت نمیذارم غیر تاپیک های خودمون که خدایی نکرده نظرم باعث ناراحتی ...

بهت حق میدم

خودم ناراحت میشم نظر بدم جای اینکه دندون‌شکن باشه دل‌شکن باشه

چون خودم آدم دل‌نازکی‌یم میگم نکنه اون مخاطب هم ناراحت بشه

یه جغد شبه خفاش دست به تفنگ

اینجا دست به .یادش بخیر وقتی خاموش میخوندم تاپیکارو چخبر بود..این پنبه درکردنا.. . 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بهت حق میدمخودم ناراحت میشم نظر بدم جای اینکه دندون‌شکن باشه دل‌شکن باشهچون خودم آدم دل‌نازکی‌یم میگ ...

ولی خوب از ته قلبم دلم شکست سر حرفایی ک پرپین جان شنیدن و امیدوارم بتونن فراموش کنن💔

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

ولی خوب از ته قلبم دلم شکست سر حرفایی ک پرپین جان شنیدن و امیدوارم بتونن فراموش کنن💔

اگه بگم اشک توی چشام براش جمع شد باورت میشه؟

من هر چقدر پیوی باهاش حرف میزدم توی کل حرفاش حس میکردم که چقدر ناراحته. هر چقدر میگفتم کسی که بخواد از گذشته دیگران مایه بذاره برای کوبوندنشون مشخصه چقدر نابوده نباید آدم حتی به خودش این اجازه رو بده ازش ناراحت بشه . ولی بازم من ن جاش بودم ن میتونستم درکش کنم

عمیقا آرزو داشتم کاش شیراز کنارش بودم

😂😂😂 یه تایپکایی دارم یکی دغدغش این بود که ببخشید چرا شوهرم میره دسشویی صدا نمیدهو کامنتا داشتن یا ...

ایی

دغدغه.. یکی چکار کنم.. بتونم یجایی بشینم. 

ینی پوکیدم.. همه هم استاد نشستن بودن..فقط نظرارووو میدیدی 

عین تماشاچی داشتن طرفو میبردن رو هدف..این موضوعا چجور میاد تو مغزاشون..

البته بعضیا مغزاشون شده انگشتاشون. 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂