2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 3354 پست
من رد نمیکنم ولشون میکنم ک دیگه نتونن درخواست بدن.. زیاد شده بودن. رد شدن این کنه رو بجا رد.. دستم ر ...

وایی🤣 منم ترسم ازینه یهو دستم بخوره بعد چیزایی که نباید بفرستن برام 🤣

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ثافت اول زن بود.. بعد تغیر جنسیت داد😐چت کردم... چتشم دادم نی نی یار چرا هستش هنوزخودش شمارع داد..حت ...

عه وااا خاک عالم  چه چیزاا😐😂😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی🤣 منم ترسم ازینه یهو دستم بخوره بعد چیزایی که نباید بفرستن برام 🤣

جوابش ندادم این همع ـاطلاعات داد.. ببین اگ. میحرفیدم چیا میگفت. 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

عه وااا خاک عالم چه چیزاا😐😂😂

بخدا یه چیزایی میگفت مغزم از حرفاش درد میکنه هنوزم😐خاک عالم به سرش 👌

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بخدا یه چیزایی میگفت مغزم از حرفاش درد میکنه هنوزم😐خاک عالم به سرش 👌

🤮عووق

خاستگارت بوده خووو🤣

🤮عووقخاستگارت بوده خووو🤣

میخوام نباشه.. 😐همینم دارم بخشیدم ننش... مغزدم درد میکنه مگه... 

پی وی من فقط رویاس  و. ملک ـــ که اصلا حرفم نمیزنم باهاشون....+ دوسه تا دوست دیگه.. اونام در حد ی سلام هفته ای یه بار.. ن دیه در این حد😐

میخوام نباشه.. 😐همینم دارم بخشیدم ننش... مغزدم درد میکنه مگه... پی وی من فقط رویاس و. ملک ـــ که ا ...

کثافتا بگو اخه چت اونجوری کنین چی بتون میرسه  

@tanhaye1402‍ حواست به داستانای تو پیوی باشه🤌🏼

انقد داستان نباف برام🤨😁   خدا مرگم بده ومپی چرا زودتر نگفتی محموله مورد نظرو برات درنظر بگیرم  😭😭🤧🤧😩😩😩  بمیرم براااات  درمانت پیش من بود  و نفهمیدم  هق هق هوق😁😂