2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می‌خوام اعتراف کنم یکم شلخته ام،شلخته هم نه،خونم همیشه تمیز نیست،بی خیالم،شوهرم این آخریا خیلی دعوام میکنه،میخوام دیگه درست بشم 

کیا خونشون همیشه تمیزه؟؟با وجود بچه 

بیاین بگین چیکار میکنین؟؟همیشه سر پایین؟؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان دوتا پتو یه روفرشی و یه قالیو شستم اومدم خونه خونمو گند برداشتهاین هفته فقط بهید بشورم

وای مامان منم دیشب تو خونه اش مراسم کسی بود کلی برنج چسبیده بود به فرشا هر چقدر جارو برقی کشیدن برنجا کنده نشدن دوتا از فرش های پایین انداخت تو حیاط که امروز بشوره،  فرش های بالا هم دستباف بودن همه به گند کشیده شدن ، خدا شوهرشو لعنت کنه که هر مراسمی میشه میاره تو خونه اش برگزار میکنه خونه رو به گند میکشه ، فرش گفتی یاد فرشای مامانم افتادم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ازدواج نکردم 😂

اوا😄😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من می‌خوام اعتراف کنم یکم شلخته ام،شلخته هم نه،خونم همیشه تمیز نیست،بی خیالم،شوهرم این آخریا خیلی دع ...

من دو تا بچه دارم وقتایی ک خوابن میگیرم دور خونه بیدار ک میشن هم ب اونا میرسم وقتی بیدارن اگ برم آشپزخونه گریه میکنن فقط میتونم کمدا رو مرتب کنم یا گردگیری کنم

خدایا کمکم کن 

من می‌خوام اعتراف کنم یکم شلخته ام،شلخته هم نه،خونم همیشه تمیز نیست،بی خیالم،شوهرم این آخریا خیلی دع ...

فک نکنم با بچه بشه همیشه همه جای خونه تمیز. باشع ، اگه غر میزنه بگو کمک کن تو کارا مردا یکم کار خونه میکنن نرم میشن و میفهمن ابن کارا هر روز هست 

سعی کن فقط پذیرایی مرتب باشه تا کسی وارد خونه میشه مرتب ببینه ، بقیه جاها هم اگه میتونی ظاهرش مرتب کن ، بعد برنامه بذار هر چند وقت یه بار یه جاهایی رو از ته تمیز کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دو تا بچه دارم وقتایی ک خوابن میگیرم دور خونه بیدار ک میشن هم ب اونا میرسم وقتی بیدارن اگ برم آشپ ...

اوضاع خونت چطوره؟؟من بچه هام کوچولو نیستن،البته یه تو راهی هم دارم،امیدوارم بچه خوبی باشه 

دخترم هشت سالشه،پسرم نزدیک چهار سال،خیلی ریخت و پاش دارن،خودمم فرز نیستم که تند تند جم کنم،خونم فقط یه ساعت اول تمیزه،دوباره همون شکلی میشه 

خیلی دلم میخواد خونم همیشه تمیز باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماه های آخر اینقد زرنگ میشی خونه همسایه رو هم میتونی تمیز کنی

وا نه بابا من الان تو نه ماهم یه ماه بیشتره شوهرم خونه رو تمیز میکنه کمر و لگن و شکمم خیلی درد میگیره کار کردنی اصلا نمیتونم خم بشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان بزرگ من خییییلی تمیزه تو عمرم کسی به تمیزی اون ندیدم یعنی هیچوقت یه لکه تو خونش ندیدم همیشه در حال تمیز کردنه 

هرموقع؛ وقت و بی وقت رفتیم خونش مثل گل تمیز بوده 

همیشه میچرخه یه جا رو تمیز میکنه اونم با حوصله

خونش بوی تمیزی میده ادم کیف میکنه

بنداز اخرش با دست یه اب بگیر بهشون پهن کن

لباسشویی مون تمیز میشوره فقط میترسم بدن بچه حساسیت نده یه وقت خدایی نکرده 

1
5
10
15
20
25