2777
2789
عنوان

جاریم بچمو خونش راه نداد

988 بازدید | 81 پست

جاریم هفته ای یبار میومد خونمون بساط کباب پیراشکی تهچین خلاصه هز چی هوس میکرد زنگ میزد براش درست کنیم و خودشو مهمون میکرد.خلاصه وقتی رفت خونشون یبار کل برادرشوهرها مو گفت و تمام.من هرچی دعوتی دادم و پس نداد و بدرک مهم نیست. یک ماهه پیش بچم رفت خونشون یک سر یه ساعت کلا شد هفته پیش هم شوهرم بردش درو باز کرده گفته صبر کن بچه منم ببر ک میخاد بره خانه مادرجون دو تا شو ببرین اونجا....

امشبم خانه مادرشوهرم تو اتاق بود یه کاری داشت مجبور بود تو اتاق بشینه ما تو حال بودیم بعد بچم گفت ک بریم خونه عمو منم گفتم زن عموت راه نمیده تو رو خونش دو بار هم بلند گفتم اصلا لال شد چیزی نگفت...جاری دیگم گفت آنقدر تیکه انداختی جواب ندا منم گفتم جایی ک ب نفعش نیست خودشو میزنه به نشنیدن..

یعنی اعصابم خورد شد...آنقدر دستم بی نمکه

قبلشم مادرشوهرم گفت ک لره بچها رفتن بیرونشون کرد اما وقتی اومد من اونجوری گفتم مادرشوهرم می‌خندید.. اونم ساکت بود.

قرار نیست کسی بچه ی شمارو نگه داره

مسئولیت بچه ی مردم سخته ی چیزیش بشه همین شما جاریتو میکشی

میخوای بچت با بچش بازی کنه خودتم برو

بهترین کارو کرده

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست کسی بچه ی شمارو نگه دارهمسئولیت بچه ی مردم سخته ی چیزیش بشه همین شما جاریتو میکشیمیخوای بچ ...

اخه چن بار رفته دکتر خرید و اسباب کشی بچشو آورده خونم.

چرا انقد رو دادی بهش که بهت دستور بده چی درست کنی.یه بار دو بار سه بار دیگه بیشترش خودتون اجازه دادین .و بعدش اینجوری حرص میخورید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیخیال عزیزم.

فراموشش کن 

به همسرت بگو رفت وامدتون کم بشه 

هرچی کمتر قوم شوهر ببینی راحت تری

اینم بهونه کن راحت شی ازشرشون

همون مادرشوهر وپدرشوهرم که مجبوری رفت وامد کنی .بس واقعا

میدونم جواب خوبی هات با بدی داده 

ولی به راحتی بعدش فکر کن

اخه چن بار رفته دکتر خرید و اسباب کشی بچشو آورده خونم.

نگه نمیداشتی

بعدم قبلش میخوای بچتو بفرستی زنگ بزن ببین شرایطشو داره یا نه

والا منم کسی بچشو بیاره جلو درم راه نمیدم میخواد ناراحت شه میخواد نشه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیگه اصلا نزار بچت بره خونشون برای خودت و بچت ارزش قائل شو .اوناهم اومدن خونتون بدون دعوت سر سنگین باش یاد بگیره بدون دعوت نیاد

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
منم حوصله بچه کسی رو ندادم جاریم یه مدت هر روز بچشو میفرستاد خونمون

منم 

حوصله ب جهنم

بچه ها شلوغن بخوره زمین خدایی نکرده ی چیزیش بشه مگه میتونه ادم جواب بده