2777
2789
عنوان

فرق کبودی دعوا و کبودی میک زدن چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 79 پست
اگه دایره ای شکل باشه یعنی خیانته کسی نمیاد تو دعوا گردن طرفو یه دایره کبود کنه

اره اتفاقا یکی بالاتر هم گفت دعوا باشه جای پنج انگشت باید بیوفته

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر قبر مادرش گفته بود به جای دوستم شیفت میمونم نمیدونم

وااای خدا منو یاده چندسال پیش  خودم انداختی 

شب گفت دوشیفت میمونم سرکار صبح اومد خونه  دیدم کردنش دایره مکیده شده گفت پشه و حشره  زده بعد فهمیدم تا صبح خونه یه ج نه ده مطلقه بوده

یعنی اون قسمت که قرمز شده نقطه های قرمز دارع؟

اره عزیزم خون مردگی میشه اول بعدشم کبود میشه 

اگه دایره شکله خب جای مکیدنه ...

بعدشم گردن خیلی آسیب پذیره توی دعوا هرچقدرم ضربه سفت بوده باشه دیگه تا این حد که نبوده ک کبود بشه وگرنه گردن طرف میشکنه 

نمی دونم منظورم و می فهمی یا نه

آقایون محترم درخواستتونو پذیرا نیستم ... ممنون میشم اگه شأن خودتونو حفظ کنید

نمیخوام‌ته دلتو خالی کنم ولی شوهرم‌ اینجوری بود

هز سری یه چیز میگفت، اولین بار گف دعوا کردم

سری های بعد گف داشتم‌بار میزدم افتاده رو کتفم کبود شده

نمیدونم‌کلی بهونه های الکی ولی همشون‌کبودی دیگه ای بود😔

من ساده باور میکردم

شما دستت رو الان دور گلوت اروم قرار بدهموقعیت دستت به چه شکلیه؟ از این سر گردن تا اون سر گردنحالت نو ...

اره درسته ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اتفاقا یکی بالاتر هم گفت دعوا باشه جای پنج انگشت باید بیوفته

اره بعد تو دعوا گردن اکثرا کبود نمیشه زخم میشع جای چنگ و اینا می مونه نه یه کبودی کوچیک 

اگه دعوا کرده بای جای دیگشم کبودی و زخم باشه نه فقط گردنش

نفرین بر خیانتکار چه مرد چه زن

خدا لعنتش کنه هرچه زودتر بمیره خلاص شم ازش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای خدا منو یاده چندسال پیش خودم انداختی شب گفت دوشیفت میمونم سرکار صبح اومد خونه دیدم کردنش دای ...

😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم خون مردگی میشه اول بعدشم کبود میشه اگه دایره شکله خب جای مکیدنه ...بعدشم گردن خیلی آسیب پذ ...

اره میفهمم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای خدا منو یاده چندسال پیش خودم انداختی شب گفت دوشیفت میمونم سرکار صبح اومد خونه دیدم کردنش دای ...

چیکار کردی باهاش

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
رنگش ؟ شکلش ؟ یکم راهنمایی کن لطفا دارم دق میکنم

ببین طرف که گلوشو گرفته یه انگشت که نداشته همین الان بایه دست یا دودست گلوتو بگیر جلو اینه متوجه میشی رد قرمزیش چطوره بعدش کبودی دراثر ضربهی محکم به وجود میاد... دور گلو بگیرن فشار میدن ضربه نمیزنن فشارم فوقش یکساعت قرمزیش بمونه چون ضربه به گردن خیلی دردداره وعلاوه برجاش دردش جوریه که راحت نمیتونی گردن جابجا کنی تو دعوا توکسری از ثانیه گردن فشار میدن فقط قرمز میشه سریع جداشون میکنن یه طرف دعوا خودش میزنه زیر دستش چون اگه ادامه دارباشه طرف خفه میشه 

نمیخوام‌ته دلتو خالی کنم ولی شوهرم‌ اینجوری بودهز سری یه چیز میگفت، اولین بار گف دعوا کردمسری های بع ...

😔😔 آخرش چیشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40