2777
2789

بابا ی شلوار کردی خریده بود منم دوست ندارم تو کوچه بپوشه..گفتم تو خونه میتونی بپوشی 

ولی بیرون دوست ندارم با لباس راحتی بری سر کوچه

حالابمن نپرید هر چیزی جای خودشو دارع

😐منم شلوار پاره کردم انداختم سطل آشغال رفته

دیشب همه خونه رو گشته که کجاس 

من خودمم همه وسایل ریختم بیرون که آره منم خبر ندارم

باور کرده بود ..بعدم زنگ زدب مامانش که شلوار من اونجا نیس..حالا خودش میگه حتمن جایی گذاشتم

😐مشگل ایجاس میخواد باز بره بخره🤣😂😂😂😂😂

تف تو شانسم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

شما و مامانم با هم نسبتی ندارید؟🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هروقت بیکار میشم 

لباسای شوهرم میریزم بیرون🤣🤣

بعدا میگه کجاست گردن نمیگیرم

بعضی وقتا ک گردن میگیرم دعوا میشه اخه 

حالا سالی ی بارم نمیپوشه ها 

شانس ما 

همینکه میندازم بیرون میاد دنبالش 😂

تو شیطونم درس میدی🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من چند وقت یبار لباسای شوهرم رو در میارم لباسی که ۱سال باشه‌داره و‌نپوشیده یا ببینم یکم کشو هاش داره پر میشه جا کم‌میاد پرت میزنم

قبلا میومد کیسه ها رو‌نکاه میکرد میدونست پرت میزنم درشون میاورد

الان وقتایی خونه نیست جدا میبرم میذارم کنار سطل های شهرداری

هرکی‌خواست ورداره

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چند وقت یبار لباسای شوهرم رو در میارم لباسی که ۱سال باشه‌داره و‌نپوشیده یا ببینم یکم کشو هاش داره ...

وای 🤣😂😂😂چرا همه آقایون مث همن

🤣🤣🤣🤣🤣

من میشورمشون میکنم دستگیره😂

با حسرت هم بهشون نگاه میکنه که لباس صد سال پیشش رو دیگه نمیتونه بپوشه 

برید با هم برای یه شلوار راحتی خوب انتخاب کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

🤣🤣🤣🤣🤣من میشورمشون میکنم دستگیره😂با حسرت هم بهشون نگاه میکنه که لباس صد سال پیشش رو دیگه نمیتون ...

میگم خریده دوتا دارع ولی گیر داده که من توش راحت نیستم