2777
2789
عنوان

چرا میگن یک ازدواج کردی شاخ غول که نشکستی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 32 پست
اون که برام اهمیت ندار چون خودم دارم میبینم تو این دو سال چقد رشد کردم ولی خوب میخواستم بگم این زاوی ...

برای منم دقیقا همینطوره ، انقدی ک تو این سه سال درس گرفتم .تو سالهای تحصیلم نگرفتم🤣 ولی خب خیلی از خودم راضی ام .خانواده سالمی تشکیل دادم‌.برعکس پدر و مادرم .پدر و مادرش و همممه اطرافیانمون .ک درداشونو با صبر و تحمل و کتک و زاییدن تسکین دادن نه راهکار های  روانشناختی 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خوب یا حتی معمولی باعث رشد شخصی میشه ولی ازدواج غلط بیشتر باعث میشه آدم از نظر اخلاقی و شخصیتی افت کنه. خیلی از افراد متاهل درگیر اضطراب، افسردگی، حسادت و ...هستند که خیلی هاشون این اخلاق ها رو توی مجردی نداشتن و مشکلات زندگی مشترک این ویژگی ها رو توشون به وجود اورده.

نمیشه گفت رشد شخصیه

اینا سازگاری با شرایطه

در ازدواج با آدم درست رشد شخصیتی هم اتفاق میفته اگر هر دو بخواید و تلاش کنید

ولی این ثمره کل ازدواج هاست؟ نه

ایا اصن رشد شخصیتی شاخ غول شکستنه؟ بازم نه

صرفا یه دستاورد شخصیه که بود و نبودش عین خیال بقیه هم نیست (نباید هم باشه)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مسائلی که گفتی کاملا حائز اهمیته ولی ازدواج یه مسئله شخصیه اینکه دائما این مسیله رو بخوای اهمیت بهش ...

نمیدونم منطورت از اهمیت جیه 

ولی من بشخص اعتقاد دارم برای ازدواج خوب و پیدا کردن شخص درست باید وقت بزاری همینطوری که برای درس و کار و سلامتی وقت میزاری کلا رابطه خوب هم نیاز به سرمایه گزاری دار 

این جمله به کسایی گفته میشه که مدام میخوان یاداوری کنن شوهر کردن و هرشب شلوارشونو کشیدن پایین و  دارن میدن یا به یه مجرد میرسن میخوان ثابت کنن ازش برتر و بالاترن و به اطرافیان قیافه میگیرن 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نمیشه گفت رشد شخصیهاینا سازگاری با شرایطهدر ازدواج با آدم درست رشد شخصیتی هم اتفاق میفته اگر هر دو ب ...

مقلا یک نمونش من و همسرم امسال رفتیم شمال من دریا دوست داشتم اون جنگل اون بخاطر من اوند دریا و من بخاطر اون رفتم جنگل خوب اگر همسرم نبود من این تجربه جدید از جنگل رو نداشتم 

مقلا یک نمونش من و همسرم امسال رفتیم شمال من دریا دوست داشتم اون جنگل اون بخاطر من اوند دریا و من بخ ...

خب این شاخ غول شکستنه؟ یا چی؟😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این یک نمونش بود من نمیگم ازدواج شاخ عول شکستن ولی کار ساده ای هم نیست مخصوصا داشتن یک رابطه خوب وگر ...

بله ولی خب همش دغدغه شخصیه

بله ولی خب همش دغدغه شخصیه

بنظر من همونقدر که توی پول در آوردن و تحصیلات رشد شخصی هست تو ازدواج هم هست حالا یک وقتایی یک سری رشد های شخصی میشه یک دستاوردی که میشه به همه نشون بدی مقلا من فلان قدر پول در آوردم فلان مدرکو گرفتم یک وقت هایی هم فقط درون خودت میتونی حس کنی 

من هشت سال تو دانشگاه بودم ولی انقدری که الان تو رابطه رسد کردم و به اخلاق های خوب و بدم پی بردم تو ...

خب باشه ولی نمیشه گفت هنر کردی شوهر کردی یا شاخ قول شکستی من خودم متاهلم ولی حس نمیکنم هنر کردم یا کار خاصی کردم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مقلا یک نمونش من و همسرم امسال رفتیم شمال من دریا دوست داشتم اون جنگل اون بخاطر من اوند دریا و من بخ ...

واااا🙁

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا