2777
2789
عنوان

چرا سن دانشگاه فرهنگیان رو تا سی سال افزایش دادن ⁉️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 143 پست
اره بایدم راست باشه اتفاقا بهترین قانون این کشوره.‌ ماک متاهیلیم ب اندازه خودمون سختی کشیدیم با وجود ...

خانم محترم مگه به زور شوهرت دادن یا بچه دارت کردن که الان باید سهمیه بگیری؟

رفتی دانشگاه درس خوندی؟خب میرفتی همون اول فرهنگیان چه کاری بود؟یا شاید اون موقع سطح لازم برای قبولی رو نداشتید و الان شاید با سهمیه قبول بشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم محترم مگه به زور شوهرت دادن یا بچه دارت کردن که الان باید سهمیه بگیری؟رفتی دانشگاه درس خوندی؟خب ...

چقد خودخواهی مگه موفقیت فقط باید واسه شماها باشه ..بچه من حق اینو داره که ی مادر شاغل داشته باشه..مگه خانمای متاهل دیگه نباید تو جامعه باشن همون بمونن تو خونه. جای شما ها تنگ نشه...چقد عقاید مسخره داری.خود دولت میدونه ک ی زن متاهل چقد نیاز داره که مستقل باشه و چقد احتیاجاتش بیشتر از محرداس براهمین سهم قبولی بیشتری بهشون میده ک عادلانه ترین کار ممکن رو میکنه ...اونی ک مجرده ازادی عمل بیشتری داره انتخابای بیشتری داره ولی برای یه خانوم متاهل و بچه دار معلمی بهترین شغله...حالا تو هی حرص بخور...خدا ب دلت نگاه میکنه

نمیشه چرا اتفاقا خیلی مهمه واسه منی که خانوادم پول نمیدن برم دانشگاه خوب و شهر خودمون دانشگاه خوب ند ...

فقط اونایی که دیپلم دارن ،میتونن شرکت کنن کسایی که دانشگاه رفتن و لیسانس دارن نمیتونن شرکت کنن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
چقد خودخواهی مگه موفقیت فقط باید واسه شماها باشه ..بچه من حق اینو داره که ی مادر شاغل داشته باشه..مگ ...

خب عزیزم حق این بچه ها پایمال میشه اون فرد سی ساله زمان خودش باید تلاشش رو میکرد ن الان با بچه دبیرستانی 

خب عزیزم حق این بچه ها پایمال میشه اون فرد سی ساله زمان خودش باید تلاشش رو میکرد ن الان با بچه دبیرس ...

دیگه هرکسی ب اندازه خودش تلاش میکنه منم که این قانون رو نذاشتم.ولی خب شغل معلمی برای خانمای خانه دار و متاهل بهترین و مناسبترین شغله و ما متاهلا هم ب اندازه مجردا حق موفقیت داریم ما از فضا نیومدیم که...

دیگه هرکسی ب اندازه خودش تلاش میکنه منم که این قانون رو نذاشتم.ولی خب شغل معلمی برای خانمای خانه دار ...

نگفتم از فضا اومدی گفتم قانونش بی عدالتیه شما زمان خودت باید تلاشت رو میکردی ۳۰ ساله وقت کنکورش نیست دیگه

خب عزیزم حق این بچه ها پایمال میشه اون فرد سی ساله زمان خودش باید تلاشش رو میکرد ن الان با بچه دبیرس ...

من ازمون استخدامی اموزش پرورش رو گفتم وگرنه اصلا من با این سنم اگه بخوام فرهنگیان برم که چند سال طول میکشه فقط ترمیم معدل کنم.۲۹ سالمه .

من ازمون استخدامی اموزش پرورش رو گفتم وگرنه اصلا من با این سنم اگه بخوام فرهنگیان برم که چند سال طول ...

من با کنکور فرهنگیان بودم ،شما که درست رو خوندی اتفاقا استخدامی حق شماست بلاخره که سالها دانشگاه رفتیدو زحمت کشیدید ،ک متاسفانه اونجا هم با یه سری قانون من دراوردی حق شما رو پایمال میکنن

من با کنکور فرهنگیان بودم ،شما که درست رو خوندی اتفاقا استخدامی حق شماست بلاخره که سالها دانشگاه رفت ...

دیگه ما هم تلاش خودمونو میکنیم ولی خب درمورد سهمیه بخوام بگم سهمیه شهدا و جانبازان و اینچیزا همیشه تو اولویته ک من ندارم....  فرزند اوری و اینا رو بعید میدونم اصلا حساب کنن فک میکنم در حد حرف باشه

چقد خودخواهی مگه موفقیت فقط باید واسه شماها باشه ..بچه من حق اینو داره که ی مادر شاغل داشته باشه..مگ ...

بچه مردم هم حق داره عادلانه کنکور بده مادر بچه ات باید  قبل اینکه به فکر شوهر و بچه باشه روی پیشرفت و شاغل شدن خودش کار میکرد نه الان که از مزخرف ترین سهمیه ها استفاده کن و حق دیگران رو بخوره و به بچه اش هم این رو یاد بده

فرض کن توعه ۱۸ ساله با یه ۳۰ ساله تو یه اتاق باشید.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی برام عجیبه.

اره خیلی🥲😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.