2777
2789

خدا لعنتشون کنه الهی این چه کاریه حداقل ظرفیت دانشگاه هم بالاتر میبردن 

فقط اومدن رقابت و قبولی رو برای ما سخت کردن ؟!!!

وقتی از هر شهری ۸ تا ۶ تا ۹ تا بیشتر نمیگیرننن این چکاری بود که کردن 

ازمون استخدامی بود دیگهه چرا باید یه بچه دبیرستانی با یه آدم سی ساله رقابت کنه اصلا انصاف نیس 

با این روند پیش برن قبولی دانشگاه دولتی رو باید بگور ببریم 🙂💔

یعنی ذره ایی عدالت تو نظام آموزشیشون نیس

الان دیگه رغبت درس خوندن ندارم یک درصد فک کنید اونایی که سی ساله هستن سهمیه هم داشته باشن ...

از وقتی شنیدم نمیتونم درس بخونم🙂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیکه ۳۰ ساله هست حتما قبلا دانشگاه رفته و سهمیه اش سوخته 

حتی اگه نرفته باشه هم سهمیه دار تو دبیرستان متاسفانه کم نیست

شما هم اگه ترازت بالا باشه چه صدتفر باشن چه ۱۰ نفر قبول میشی روی درست تمرکز کن

ب هرحال اوناام آدمن 

بعدم بقیه رشته ها مگ محدودیت سنی داشتن؟ نداشتن ، آیا رقابت رو ناعدالانه کردن براشون؟

نگران نباش اگ بخونی قبولی 

افراد سی سال و... مانع موفقیت تو نمیشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

اتفاقا شما ها که سرتون تو درسه بهتر میتونید بخونید 

تا آدم30 ساله که معلوم نیست متاهل باشه یا بچه داشته باشه 

از درس چند سال دور بوده...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای چقد این معلمی متقاضی داره .ازون طرف معلما همه می نالن

چون هم خوبه هم بد 

خوبِ خالص نیس ک

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خب شرکت نکن، چیز مهمی رو از دست ندادی

نمیشه چرا اتفاقا خیلی مهمه 

واسه منی که خانوادم پول نمیدن برم دانشگاه خوب و شهر خودمون دانشگاه خوب نداره باید شهر دیگه درس بخونم هر رشته دولتی بخام باید پول خوابگاه و خورد و خوراک بدن که نمیدن !

من پدر مادرم اعتیاد دارن این تنها راه نجاتمه 🙂💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

کسیکه ۳۰ ساله هست حتما قبلا دانشگاه رفته و سهمیه اش سوخته حتی اگه نرفته باشه هم سهمیه دار تو دبیرستا ...

فقط اینا نیست

کسی که ۳۰ سالشه

باید چهار سال هم تو دانشگاه بخونه میشه ۳۴ 

کی میخواد بازنشسته بشه؟ چه شوق و ذوقی برای تدریس داره؟

چجوری یه ۱۸ ساله و ۳۰ ساله با هم برن کارورزی؟

خوشم میاد هر تصمیمی گرفته میشه یسری هستند فحش بدن و از زاویه ی دید خودشون و نفع و ضرری که برای خودشون داره قضیه رو بی عدالتی تفسیر کنند یعنی شور آزادی بیان تو این دوران در اومده هم به قول شما بچه دبیرستانی ناآگاه قوانین رو تفسیر می کنه هم دونه دونه آدمهای ذینفع بدون تحلیل درست اطلاعات!!

واقعا که مسئول بودن خیلی سخته!!

(در ضمن من خودم ذی نفع نیستم تو این قضیه خودم معلمم)

متوجه هستم که شرایطتتون سختتر میشه. ولی تازه میشید مثل بقیه رشته ها که محدودیت سنی ندارن.

این خیلی افتضاحه حداقل باید ظرفیت دانشگاه رو هم بیشتر میکردن اخه این چکاریه جز استرس و اعصاب خوردی چیزی برامون ندارن 

قششنگ بهونه ی بنی اسرائیلی آوردی برای بی انگیزگیت😂شما درستو بخون چیکار داری رقیبت چند سالشه آخه

دقیقاا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔