2777
2789
عنوان

خانوما شما با سونو ان تی غربالگری هم رفتید واجبه رفتنش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 52 پست
آره حتماباید بری هزینه ش اگه تکمیلی داری هیچی ولی غیراین زیاده

راستی غربالگری کلا ازاده بیمه قبول نمیکنه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بدون بیمه 1800 بستگی هم داره چه آیتم‌های رو برات نوشته.سونوی ntبدون سونوی داخلی 2800 و بر ...

هزینه هاش برام مهم نیست فقط خیلی استرس دارم یچیز الکی بگن تا اخر حاملگی وحشت داشته باشم من خیلی استرسیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر غربالگری رو بمن گفت لازم نیست اگه ان تی خوب باشه اما خودم میخوام برم

هیچ دکتری نمیگه غربالگری مهم نیست

اگه دکتر بهت گفته ، حتمااااااا دکترت رو عوض کن

چون بی سواده و جون خودت و بچه ت و به خطر میندازه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
هیچ دکتری نمیگه غربالگری مهم نیستاگه دکتر بهت گفته ، حتمااااااا دکترت رو عوض کنچون بی سواده و جون خو ...

گفت اول ان تی رو باید ببینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هزینه هاش برام مهم نیست فقط خیلی استرس دارم یچیز الکی بگن تا اخر حاملگی وحشت داشته باشم من خیلی استر ...

غربالگری چیز الکی نمیگه

اتفاقا وقتی انجام بدی خیالت راحت میشه

ندی همش نگرانی که نکنه مشکل داره و من خبر ندارم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چرا عزیزم من بهزیستی ام حواست کجاست😂

خوب

خوبکه وضعت بد نیست یه سلفری بده راحت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من همه اش رفتم اگه برات مقدوره برو.چون 6ر کدوم یه راه تشخیصی هست که خیالت راحت میشه

همشو میرم ولی خیلی استرس دارم از شنبه هفته دیگه میفتم رو دور آزمایش  و سونو و غربالگری اصلا یه. حالیم نگووو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفت اول ان تی رو باید ببینم

خب دلیل نمیشه ان تی خوب بود ، ازمایش خون ندی

توی هرکدوم یه سری چیزا بررسی میشه