2777
2789
عنوان

شما بودین طلاق میگرفتین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 42 پست
خانوادش هم هر تیکه ای بندازن میگه تو هیچی نگو چون دیگه نمیزارم پدر مادرت خونم بیان

خب میان خونت مگه چ خبره

من بابام سالی ی بار شاید شاید ام بیاد خونمون

مامانمم چند ماه ی بار 

بعدا تیکه انداختن با خنده ردش کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از خانم‌ها با خیانت و کتک و بی احترامی اصلا مشکلی ندارن تا وقتی که از نظر مالی تامین باشن و این برای من عجیبه به هرحال هرکسی شخصیت متفاوتی داره ولی هرکدوم از اینا برای من خط قرمزه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بهش محبت کن باهاش کنار بیا تو این دوره زمونه همه مشکل دارن +بی پولی که خودش بدبختیه بزرگیه 

من و شوهرم به خاطر بی پولی دعوا مون میشه اخلاقش خوبه اما وقتی راحت زندگی نکنی فایده ش چیه مجردبمونی خرج خودتو بدی بهتره

اینجا بگی شوهرت پولداره و روزی سه نوبت بلانسبت ، دور از جون می‌رینه سرت میگن جدا نشو و دو دستی بچسبش به خاطر پولش ،چون عقده و ضعف پول دارن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

تو نی نی سایت میگن اگر پولدار بود دیگه هرچی بود عیب نداره ولی بگرد ببین دلیل رفتارش چیه الکی میگه پد ...

اره میگن خانوادت خب نیان خب کتکت بزنه خب بهت بی احترامی کنه چون پولداره چیزی نگو 😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من بودم طلاق میگرفتم

اینایی که میگن بمون چشمشون به اون مسافرت خارج از کشوری که نوشتی خورده ذوق کردن چون پاشونو از استان خودشون بیرون نذاشتن 

وقتی طرف عصبی بشه بهم توهین کنه ، دست روم بلند کنه، برای دیدن عزیزانم خط و نشون بکشه، حس ناکافی بودن و عدم پیشرفت بهم بده چرا باید بمونم؟

❤️

اره فکر میکردم بگن طلاق اما میگن نه

آخه مشکلت اونقدر بزرگ نیست  میتونید با مشاوره یا سیاست حلش کنید 

زندگی خیلیا از دور قشنگه ولی واقعا این جور مشکلات تو اکثر خانواده ها هست

خیلی از مردها هم زنشونو با هزار مشکل قبول میکنن 

آخه مشکلت اونقدر بزرگ نیست میتونید با مشاوره یا سیاست حلش کنید زندگی خیلیا از دور قشنگه ولی واقعا ا ...

اره شوهرش کتکش میزنه بهش فش میده زیاد بزرگ نیست😄

عادت کردین به حقارت

❤️