2777
2789
عنوان

تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 15045 بازدید | 35 پست
چند روز قبل تخمک کشی دارو استفاده کردی؟ من سوم پریودم باید برم مرکز ناباروری.

من از دوم پریودم گنال اف زدم تا روز 8م رفتم سونو س تا امپول دیگه داد دیروز زدم فردا صب تخمک کشی میکنن

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تخمکا که آزاد نشدن که.... اسپرما کاری ندارن..نگران نباش. حالا فردا برو ایشالا که خیره و همین ما ...

فردا میخوان لقاح بدن توی آزمایشگاه باید شوهرش نمونه بده فردا

یاد خدا آرام بخش دلهاست
از همون روز سوم داروها شروع میشه

چی هست داروها؟  و آیا همون ماه پانکچر انجام میدن یا بستگی به تخمکها داره؟ اولین باره هیچ اطلاعی ندارم

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه تخمکا که آزاد نشدن که.... اسپرما کاری ندارن..نگران نباش. حالا فردا برو ایشالا که خیره و همین ما ...

مرسی فدات اقدااام نکردم ک فقط نزدیکی.

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
چی هست داروها؟  و آیا همون ماه پانکچر انجام میدن یا بستگی به تخمکها داره؟ اولین باره هیچ اطلاعی ...

بیشتر آمپول هست بله روز ۱۳ ۱۴ سیکلت پانکچر میشی بستگی داره تخمک هات کی سایزشون خوب بشه 

همه چی همین ماه انجام میشه بعداز دوروز از پانکچر واست جنین هارو انتقال میدن ایشالا

یاد خدا آرام بخش دلهاست
بیشتر آمپول هست بله روز ۱۳ ۱۴ سیکلت پانکچر میشی بستگی داره تخمک هات کی سایزشون خوب بشه  همه چی ...

ن جدیدا دیگه انتقال نمیدن اول فریز میکنن بعد 1ماه انتقال میدن

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍