2777
2789
عنوان

واقعا کمبود اب و قطعی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشترکان پر مصرف آبشون قطع میشه به نظرم خیلی روش خوبیه تا مجبور بشن کم مصرف کنند

اتفاقا واقعا عجیبه چون این اتفاق بخاطر مصرف مناسب نیست بخاطر اینه که آب رسما تمامه که زنگ خطر برای همه است

هرچند تو گرگان الان چندساله از ۷ شب به بعد آب قطعه و همه تانکر و پمپ داریم

مشترکان پر مصرف آبشون قطع میشه به نظرم خیلی روش خوبیه تا مجبور بشن کم مصرف کنند

فکر می‌کنی چند درصد آب مصرفی در بخش خانگی هست؟؟

کلا ۴ درصد یعنی اگه اصلا آب مصرف هم نکنیم چیزی درست نمیشه.

مشکل در بخش کلات مصرف آب هست، یعنی کشاورزی و صنعت که دست مردم نیست

اتفاقا واقعا عجیبه چون این اتفاق بخاطر مصرف مناسب نیست بخاطر اینه که آب رسما تمامه که زنگ خطر برای ه ...

عزیزم شما کجای گرگانی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

فکر می‌کنی چند درصد آب مصرفی در بخش خانگی هست؟؟کلا ۴ درصد یعنی اگه اصلا آب مصرف هم نکنیم چیزی درست ن ...

بله ولی تو مصارف خانگی هم باید صرفه جویی بشه حالا اونی که دست مانیست مسئولین باید رسیدگی کنند 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
امروز زنگ زدم شهرداری شکایت کردم،پارکای نزدیک خونمون و حتی چندتا پارک تو منطقه ۶ هنوزم با روش غرق اب ...

درسته گلم ولی اکثرا از آب غیر شرب برای ابیاری استفاده میکننند عجیبه اگه از اب شرب استفاده کنند و واقعا ظلمه...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
درسته گلم ولی اکثرا از آب غیر شرب برای ابیاری استفاده میکننند عجیبه اگه از اب شرب استفاده کنند و واق ...

اتفاقا تو این وضعیت آب شرب و غیر شرب نداره،چندین ساله که اطلاع رسانی کردن این روش آبیاری غلطه و گزارش بدن مردم،نگفتن ببینید شربه یا نه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚