2777
2789
عنوان

متاهلای با سیاست بیان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست

من بیش از ۱۰ سال زیر یک سقف با شوهرم زندگی کردم ، 

و هر روزشو با شوق و ذوق طی میکردم ...

هر روز همسرمو میبوسیدم ؛ هر روز بهترین غذاهارو واسش میپختم ؛ هر روز باهم فیلم میدیدیم ؛ هر روز وقتی از سرکار میومد به استقبالش میرفتم ؛ هر روز باهم کلی حرف داشتیم بزنیم

و ....

البته فک میکنم این موضوع بخاطر اخلاق همسرم بود که خیلی مهربون بود و سعی میکرد زندگیمونو شاد نگه داره 

الان که یادم میاد ، انقدر زندگیمون غرق در شادی و هدف بود

که حتی وجود بچه هم تو زندگیمون حس نمیشد بخدا 

(هر چند که من تو یکی از تاپیکام گفتم چرا از همسرم طلاق گرفتم)

ولی بطور کلی اگه بخوام بگم ؛ 

فرمون یک رابطه دست مرد هست ،،، 

اون هست که به زندگی جهت و هدف و شادی میده

زن لازم نیست سیاست زیادی به خرج بده

اینو از من داشته باش عزیزم 

میاد سمتم؟ی هو میترسم کلا سرد شیم😂

نزار فک کنه وابستشی ولی من کلا چون خیلی دوسم داشت اصلا ی لحطه هم بی هیجان نبود کلا خیلی بهم اهمیت میده خیلی زیاد منم کار خاصی نمیکنم اما همش میگه دوست دارم تو خوشگل ترین زن جهانی منم میخندم ولی حس میکنم باید اول ز همه خیلی دوست داشته بشه بعد بهش حس حمایتگرانه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ن من نمیتونم اینطوری😑

احساس میکنم زیاد ادم حساسی هستی به نظرم زندگی یه ادم فقط شوهر نیس بلکه کار و خانواده خودش و هزارتا چیز دیگه .به نظرم هر ادمی علاوه برای زندگی متاهلی زندگی فردی هم داشته باشه اکثر ادما بعد ازدواج زندگی فردی ول میکنن به صورت افراطی به شوهر میچسبن این باعث سردی رابطه میشه 

خوب طبیعی هست دیگه.  ضمن اینکه ما که از شرایط شما خبر نداریم راهکار بدیم.  ولی راهکارهای کلی اینها شاید جواب بده... 

مثلا اینکه اگر هر دو شاغل هستید یه برنامه ریزی کنید برای مسائل مالی و با هدف زندگی کتید.  

چند شب در میون با هم یه بازی که هر دو علافه دارید یا فیلم.  ما معمولا بازی میکنیم. 

هر دو هفته یه بیرون رفتن،  شده در حد پارک رفتن.  اگر نمیخواهید مثلا هزینه غذای بیرون بدید. 

داشتن گل طبیعی روی میز وسط خونه رو خودم خیلی دوست دارم. 

انتخاب یک غذا در هفته که طرف مقابل سفارش بده و اونو درخواست کنه.  مثلا بگه این هفته هوس فسنجون کردم. 

اگر شاغل هستی یه تایمی رو دوتایی تو آشپزخونه کمک هم کنید.  البته مردها عموما اولش مقاومت میکنن ولی اگر ما زنها بتونیم کمتر غر بزنیم و ایراد ها رو بدون غر بگیم،  بهتر میشن. 

خوش باشی... 

من بیش از ۱۰ سال زیر یک سقف با شوهرم زندگی کردم ، و هر روزشو با شوق و ذوق طی میکردم ... هر روز همسرم ...

چه زندگی عجیبی داشتی تایپکتو خوندم کاش بچه ت سقط نمیکردی اون چه گناهی داشت مقصر شوهرت بود.کاش شوهرت به راه خلاف نمیرفت بلند پروازی نمیکرد

چه زندگی عجیبی داشتی تایپکتو خوندم کاش بچه ت سقط نمیکردی اون چه گناهی داشت مقصر شوهرت بود.کاش شوهرت ...

آره عزیزم ....

اما من قبل از تشکیل شدن قلب جنینم سقطش کردم

که دو فردای دیگه به دنیا نیاد و از بقیه بشنوه و بفهمه پدرش چیکارست  ،،، اونوقت یقه منو بگیره  که چرا پدرم اینجوریه 

و خجل زده بشه