2777
2789
عنوان

شما طلا به خواهرشوهرتون قرض میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب دلی داشتی

چرا .چه اشکالی داره؟؟

الانم حدودا ۵۰گرم دادم داداشم ماشین خرید

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
طلا ندین بنظرم به شوهرتون بگید بجای طلا به خواهرش پول قرض بده و کمکش کنه

قرض دادن پول سرتا پا ضرره

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
اره خیلی دلم مهربونه و ازین کارم بدم میاد ولی خوبیاشو نمیتونم ندید بگیرم

من خیلی وقتا چوب مهربونی و جذشت کردنم رو خوردم دیگه خیلی تغییر کردم،باز خودت میدونی ولی یادت نره آدما معمولا وقتی قرض گرفتن پس دادن براشون سخت میشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

شوهرم نداره اونقدری

چرا خواهرشوهرتون از همکاراش قرض نمیکنه یا چرا از بانک وام نمیگیره؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خورد خورد میتونست بگیره چون شوهرمنم حقوقش کارمندیه بازاری وازاد نیست بگم یه دفعه ۵۰۰ تومن میاد تو دس ...

خب دیگه همون خورد خورد روپس باید میخرید

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اسی نظرات دوستان بر اساس تجربه هر کس از خانواده همسر و خواهر شوهر! همه که خواهرشوهراشون یکی و مث هم نیستن! به نظرم باید خودت تصمیم بگیری! خیلی سوالت جوابی نداره اینجا عزیز

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

قرض دادن پول سرتا پا ضرره

استارتر گفتن شوهرشون نمیتونه کمک کنه

ولی اگه آدم تو شرایطی باشه که بتونه کمک کنه به اقوام و آشناها چرا ضرر باشه ثواب میکنه خدا صدبرابر بهش برمیگردونه این و با چشم خودم دیدم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣