2777
2789
نمیدونم اینطوریم دیگ فقط لازمه یکی ی حرفی بزنه ک رو عصابم باشه شاید بگی دیوونم خیلی زود عصبانی میشم ...

ن چرا ارت بیزار باشن

اتفاقا بانمک تعریف کردی من خوشم اومد از حرفات😅

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اینقدر بدم میاد ازبه زور آشتی دادن و صلح تحمیلی .یه خواهرم اینجورمیکنه هی میخوادخواهر دیگمون که آنرم ...

اصن بحث اون نیس

منم نوشتم تا ب کینه تبدیل نشه

مثلا دیدید بعضیا شوهرشون زود جوش میاره

خانومه هم همون موقه هر چی میگه

میگم‌میشه مدیریت کنه تا بحث ایجاد نشه تو ی زمان مناسب حرف بزنن

هدایت بحث خیلی مهمه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی دارهشما مسائل بین خودتون و همسرتون و بچه هاتونو رو مدیریت نمیکنید؟اسم اینو میزارید مداخله؟

ما مدیریت میکنیم اما اندازه تو واسمون بولد نشده و مهم نیس ک حتما این کارو ما بکنیم

بعدا به حرفم میرسی

ن چرا ارت بیزار باشناتفاقا بانمک تعریف کردی من خوشم اومد از حرفات😅

با حرفات حس خوبی ب ادم میدی خوب هم بلدی دلداری بدی معلوم دختر مهربون خوش اخلاق هستی

اینک خانوادم ازم بیزارن افراد نزدیک مث زن داداش یا خاهر زاده هام ک تقریبا هم سن خودم هستن هم فهمیدن اینک خاهرم بیشتر از من دوست دارن چیزی نیست ک فقط من احساس کرده باشم 

بگذریم میتونم بپرسم چند سالته

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

مثلا شده همسرت بره بیرون با یکی دعواش بشهمیزازی بزنه تا کینه نگیره یا مدیریت میکنی؟

ادمی که یه بار میبینی با ادمی که سالها شب و روزش به تو گره خورده تفاوتش از زمین تا آسمونه .در ضمن اگه مردی رو انتخاب کردین که زبان حل مسئلش کتکه که کلا ساختمونتون از پای بست ویرانه

با حرفات حس خوبی ب ادم میدی خوب هم بلدی دلداری بدی معلوم دختر مهربون خوش اخلاق هستیاینک خانوادم ازم ...

عزیزمی

۳۲

❤️💙❤️💙

ما مدیریت میکنیم اما اندازه تو واسمون بولد نشده و مهم نیس ک حتما این کارو ما بکنیمبعدا به حرفم میرسی

💙❤️

ادمی که یه بار میبینی با ادمی که سالها شب و روزش به تو گره خورده تفاوتش از زمین تا آسمونه .در ضمن اگ ...

😐