2777
2789
عنوان

هیچ ردی از دختر داییم نیست😪

625 بازدید | 26 پست

همین که براش تاپیک زدم پریروز

اومدم خونه داییم مثل اینکه

اصن هیچ ردی ازش نیست

حتا پلیسا هم سرنخی پیدا نکردن بهمون  حس نا امیدی دادن

خدا بگم چیکار کنه پسره رو که دزدیدتش 

فقط خدا میدونه چه بلایی سرش اومده

از هکرها بگیرین تا پلیسا مأمورا  رفیقای داییم که خیلی واردن به این چیزا..... حتا اونا هم نتونستن هیچ ردی ازشون بگیرن یا ی سرنخ کوچیک پیدا کنن

معلوم نیست دختره رو خدای نکرده کشته باشه یا اذیتش ورده باشه یا بهش...😪

فقط دعا کنین پیدا شه

دعاتون میگیره❤️💚❤️

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چطور اخبار دختر دایی شما وایرال نشده تا یک ملت دعا کنن و درگیرش بشن؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هرکی ناپدید میشه همه متوجه میشن؟ اونقد ادم این اتفاق براشون میفته! حتی وایرال شدن هم پارتی میخو ...

خود پلیس گاهی خبر رو پخش می‌کنه تا زودتر به رد و نشانی برسه 

باز مدرستون تعطیل شدبه فکرایسگا کردن مردم افتادی؟ همین پنج دقه پیش تاپیک خوشحالی زدی چ زودرفتی خونه ...

داداش  تا خونشون دو قدمه😒

تازه بابامم خواس بره سرکار منم باهاش رفتم اونجا.

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

خود پلیس گاهی خبر رو پخش می‌کنه تا زودتر به رد و نشانی برسه

زهی خیال باطل

بستگی به اجازه اون خانواده داره

که بخاطر نام نشونشون اجازه ندادن

چطور اخبار دختر دایی شما وایرال نشده تا یک ملت دعا کنن و درگیرش بشن؟!

👆

۱۵ سال داش میرفت ۱۶ سالگی

این بچه است معلومه گولش زدن

خدا ذلیلشون کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳