2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سرماخوردگیت ویروسی باشه که پنی‌سلین و و داروهای ضد میکروبی روش تاثیری نداره

من که مردم ویروس حداقل سه روزه خوب میشه آدم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

بخاطر اینکه مصرف انتی بیوتیک ایران تو دنیا اوله کلی هم عوارض دارههمه گلودردا عفونی نیس شاید ویروسیهم ...

چمیدونم والا انقد که این چهارروز درددارم ک نمیدونم چ کنم هر چی دارو فایده نداره

بهترین کارو کردن.

چون آنفولانزا ویروسیه و باید دوره درمانش طی بشه. با آنتی بیوتیک فقط دوره درمانت طولاتی تر میشه بدنت هم مقاوم تر میشه. من دو ماه پیش گلو درد شدم دکتر سریع برام آزیترومایسین نوشت ،یدونه خوردم داشتم می مردم انقدر حالم بد شد....

نخوردم دیگه با همون داروهای سرما خوردگی و استراحت و آبمیوه خوب شدم.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

چون نیاز نداری پنی سیلین فقط برای یه سری باکتری های خاصه اگه بخوان همینجوری مثل نقل و نبات بدن مقاومت پیش میاد و مثلا اگه یه عفونت ادراری ساده بگیری چون دیگه مقاومت باکتریایی ایجاد شده درمان نمیشی و میمیری. علتش همینه که داروی بیخود نمیدن نه دستور از بالا میگیرن نه مال باباشونه واسه خود مردم میگن

چمیدونم والا انقد که این چهارروز درددارم ک نمیدونم چ کنم هر چی دارو فایده نداره

چون پنی‌سیلین بخاطر عوارضش تو کل دنیا منسوخ شده

و اینکه شما اگه میخوای آنتی بیوتیک مصرف کنی آموکسی کلاو رو عفونت های گلو و ریه خیلی جواب‌تره

بهترین کارو کردن.چون آنفولانزا ویروسیه و باید دوره درمانش طی بشه. با آنتی بیوتیک فقط دوره درمانت طول ...

من تا که تا حس میکنم ی ذره بهتر شده باز صبحش بدتر از همیشه ش انگار هی تازه میشه .همش حس میکنم پوسته ای چیزی گلوم گیر کرده گوشم تق تق صدا میده بدترین ویروسه

چه دکترای باسوادی به تورت میخورن. درست میگن. اکثر گلودردا ویروسی ان. اصلا نیازی به آنتی بیوتیک ندارن. فقط استراحت و مایعات. ممکنه یک هفته الی ده روز طول بکشه خوب بشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید