2777
2789
شما دیدین تو اطرافتون؟خیلی دلم شکستهیکجورایی ناامید شدم از عدالت خدا

عدالت فقط مال این دنیا نیست 

شما یه تیکه سنگ از وسط خیابون شوت کنی کنار ، خدا همون رو حساب می‌کنه که پای چند نفر به این سنگ گیر نکرد به خاطر شما 

مگه از دل شکوندن میگذره ؟ 

به قول بچه ها ، باید وقتش برسه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری کن که اینا دیگه تو ذهنت زندگی نکنن. درسته دیگه نیستن اما روحشون تو فکرهاتن.

درسته

دیروز رفتیم مجلس دوباره دیدمشون

همونجاهم بهم تیکه انداخت

جوری میگه نمیشه جواب بدی

بهم گفت رنگ و رو نداری میدونم از شوهرت تو فشاری بعد هم پوزخندزد

هرچی هم بگم سریع میگه واه دلم سوخت دیدم رنگت زرد شده

چرا اینقدر حساسی

به نظر منم کارما وجود نداره

اگر داشت الان اینهمه ظلم و بی عدالتی نبود

سعی کن روی خودت تمرکز و خودتو تقویت کنی 

ببین با چی خوشحال میشی همون کارو کن

مثلا من با خرید کردن و سفر رفتن خوشحال میشم که هر دوتاش پول میخواد  برای همین گاهی اضافه کار میمونم که بتونم هر چی که میخوامو برای خودم فراهم کنم

متاسفانه توی دنیا همه چی به مساوات تقسیم نشده امثال ما باید برای بدست آوردن حداقل ها خیلی مبارزه کنن و بجنگن حتی ممکنه موفق هم نشن  اما به نظرم از تسلیم شدن محض بهتره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میدونست شوهرم بدخلقهولی شوهرخودش عالیههمه به سرش قسم میخورنبهم تیکه انداخت که میددنم ازشوهرت تو فشار ...

از کجا میدونی اخلاق شوهرش .....

در کل فامیل ما سالها هست ازدواج کردم یک نفر باورش نمیشه شوهر من در عصبانیت چقدر تنده اخلاقش 

همه میگن ماشالا فلانی چقدر آقاست!!

چندین سال شدچقدر دیگه صبر کنم خواهربیشتر از ۸ ساله

بشدددددت کارما وجود داره و خدا حواسش ب هممممه چیز هست،هزاران بار توی زندگی بهم ثابت شده

یک موردش اینکه ۲۷ سال بعد خدا جواب اون حرکت شخص مورد نظر رو داده

البته من بچه بودم نه اه کشیدم نه نفرین کردم فقط ی صحنه بود ک تو ذهنم مونده بود

یکی دیگه هم ،یکی ک دوستش دارم با دیدن من ی چیزی ب دخترش گفت ک من فقط حسرتش رو خوردم ک خودم نداشتمش،نه اه کشیدم نه نفرین کردم فقط غصه ام شد ...

۲۰ سال بعد دخترش توی موقعیتی قرار گرفت و سختی هایی رو کشید ک من تجربه کردم

خدا بیشتر از چیزی ک فکر میکنید حواسش ب همه چیز هست

میدونست شوهرم بدخلقهولی شوهرخودش عالیههمه به سرش قسم میخورنبهم تیکه انداخت که میددنم ازشوهرت تو فشار ...

کسی که سلامت روان داشته باشه هیچ وقت اینطوری مردم رو آزار نمیده 

اینا از درون توی رنج و عذابن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بالاخره خدا که فراموش نمیکنه 

این دنیا مثل یه خوابه در مقابل آخرت... 

مثل قطره در مقابل دریا

بالاخره یه روزی میشه که تا حلالشون نکنی نمیتونن جایی برن... 

روزی که تمام اعمال خوبشون رو باید بدن تا حلال کنی... 

خدا خیلی روی حق بنده هاش حساسه... 

منم خیلییی دلشکسته ام و فعلا دنیا به کام مسببش هست ولی ناامید نیستم... خدا میبینه و همین تحملش رو اسون میکنه

۸ سال پیش بود سنم کمتربودزبون نداشتمولی خیلی اذیتم کردنخیییلی یعنی اصلا تاوان نداره

نه عزیزم 

منم خیلیا ادیت کردن 

ولی باور کن دنیا طبق میل ما پیش نمیره 

هر اتفاق بدیم تو زندگی کشی بیافته به معنی تاوان نیست 

کلی آدم خوب هستن به بدتذبن شکل میمیرن بیماری میگیرن بدترین بلا سرشون میاد اونا که بقیه رو اذیت نکردن تاوان بدن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

درستهدیروز رفتیم مجلس دوباره دیدمشونهمونجاهم بهم تیکه انداختجوری میگه نمیشه جواب بدیبهم گفت رنگ و رو ...

اصلاً بهشون جواب نده، نه سلام نه هیچی. مثل غریبه رفتار کن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

به موقعش بله عزیزم اتفاق میوفته برای من که اتفاق افتاد کسی که زجرکشم میکرد و اشکم و درمی‌آورد از غصه ...

آخه گریه ها و عذاب کشیدن اون طرف چه فایده ای بر من داره ،من عمر از دست رفته امو میخوام ،عمری که می تونستم به آرامش زندگی کنم و بخاطر حرف و رفتارهای اونا ،زندگی ام خراب شد 

کاش کارما یه جور دیگه جبران می کرد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.