2777
2789

الان چندسال میگذره هردو ازدواج کردن

یکی بهترین شوهرفامیل از نظراخلاق رو داره

یکی هم شوهرش پولدار

مدام پز میده و از این طریق اذیت میکنه

منم خداشاهده به کسی زخم زبون نزدم

گرفتارنون شبم

با شوهری که همیشع تحقیرم میکرد و کتک میزد

بعد کلی چله و دعا

الان نمیزنه ولی تحقیرش هست

اصلا کارما وجود نداره

بدجنس ها هرروز خوشبخت ترن

حتی یکیشون آبروی یکنفررو توفامیل و همسایه برد

در حالیکه میشناسیمش خیلی آدم آروم و مظلومیه

ولی نه آه اون بدبخت گرفته نه من

کارمادروغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر میکنی چون یه نفر رو نفرین کردی خدا باید به خاک سیاه بشونشون 

یا چون دلت شکسته باید بهترین زندگیو داشته باشی 

خدا بهت زبون داده از خودت دفاع کن 

اگرم زورت نمیرسه رها کن ولی دنیا طبق میل شما پیش نمیره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دروغه کارما .برا ما ک هیچوقت نبود

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کارما برای شما جواب داده یانه

به موقعش بله عزیزم اتفاق میوفته برای من که اتفاق افتاد کسی که زجرکشم میکرد و اشکم و درمی‌آورد از غصه نه خواب داشتم نه خوراک الان دارم گریه های خودشو میبینم و عذاب کشیدنشو

صبور باش یه جایی که غرق خوشبختیه جواب میده بدم جواب میده منو تو شاید یادمون بره اما خدا یادش نمیره صبر کن و تماشا کن

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید