2777
2789

یکی از سنتهای خدا امهال واستدراجه....یعنی به ادمهای بد مهلت میده که هی کارهای بدشون رو بیشتر وبیشتر کنن..اون دنیا حسابی به کیفر کارهاشون برسن..آدمهای خوب توهمین دنیا سختی میکشن اون دنیا کارشون راحتتره

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میدونی تو زندگیشون چخبره . ما ظاهرو میبینیم هیچکس تو زندگی اونیکی نیست

الان بری خونه هاشون میبینی روزی 3 وعده از شوهراشون کتک میخورن

هیچ زندگی بی نقص نیست خیالت راحته راحت

بعدم هرکی پز میده در واقعیت یه بدبختی تو زندگیشه که عقده شده تو دلش میخواد هم عقدشو خالی کنه هم با پز دادناش صورتشو با سیلی سرخ کنه کسی نفهمه چقد بدبخته 

همههه مشکل دارن تو زندگیشون چه میدونی مشکلات اونا از مشکلات تو بیشتر هست یا نیست ؟ شاید از مشکلات تو بیشتره مشکلاشون ولی توانایی پنهان کردنشو با پز دادن پشت پول دارن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱 با عطر گل های بهاری و شکوفه های گلاس🌺با عطر امید و ارزو 🎀❤️ و دختری با عطر و بوی هنر و انگیزه و ظرافت ☘️ اگه امضامو دیدی خیلی خوشحال میشم اگه به نیت قبولی تو کنکور و رشته و دانشگاه موردعلاقم برام یه صلوات بفرستی💜اگه فرستادی بهم بگو تا برات حمد بخونم💜بوس بوسی بهت

تو صبر نداری .وخیلی خودتو اذیت کردی به خاطر حرف یکی نشستی همش گریه کردی در حالی که میشد بی تفاوت بگذری وبهش فکر نکنی .شاید اون آدم یه کار خوبی کرده باشه که خدا بخشیده باشه . کلا یاد بگیر یا از خودت دفاع کن یا بگذر برو .اگه واگذار به خدا کردی نشین منتظر بدبخت شدنش باشی .

صبور باشلزوما کارما رو تو نمیفهمی خودشونم نمیفهمنو گاهی چقدر زمان باید بگذره ولی بله من دیدم

اگه دوست داشتی تعریف میکنی

امیدم صفرشده

دیروز دوباره تحقیرم کردن

انگارخدانمیشنوه

ا صولا آدمهای آزارگر  روح آرومی ندارن خودشون از جیزی بسیار رنج میبرن که دیگری رو اذیت میکنن

یادمه یکی من رو خیلی جوونی اذیت کرد ....ظاهر زندگیش ام خوب بود میگفتم همش به خودم چشه این که از همه نظر بهتر منه به چی من حسادت میکنه

تا فهمیدم چه مشکلاتی داره ......

واقعا فکر میکنی چون یه نفر رو نفرین کردی خدا باید به خاک سیاه بشونشون یا چون دلت شکسته باید بهترین ز ...

۸ سال پیش بود سنم کمتربود

زبون نداشتم

ولی خیلی اذیتم کردن

خیییلی یعنی اصلا تاوان نداره

کارما برای شما جواب داده یانه

بله و خیلیا رو دیدم که از ظاهر چقدر خوشبختن ولی از درون زندگی دارن میسوزه. شاید اونا هم دارن میسوزه و دم نمیزنن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

تو بسپار به خدا وسعی کن بیخیال باشی من سر این موضوعات داغون شدم هزارتا درد و مرض گرفتم ولی الان یقین دارم خدا ضامن دل شکسته منه خدا برای حق تو از خودت بیشتر مصره به جاش و وبه وقتش خودش جواب میده

به موقعش بله عزیزم اتفاق میوفته برای من که اتفاق افتاد کسی که زجرکشم میکرد و اشکم و درمی‌آورد از غصه ...

میدونست شوهرم بدخلقه

ولی شوهرخودش عالیه

همه به سرش قسم میخورن

بهم تیکه انداخت که میددنم ازشوهرت تو فشاری 

با کنایه و لبخند گفت

اگه دوست داشتی تعریف میکنیامیدم صفرشدهدیروز دوباره تحقیرم کردنانگارخدانمیشنوه

ساده ترین موردش که چند بار اینجا گفتم

یه خانم میانسال بود یه نوه داشت البته  هر بچه ای در فامیل دنیا میومد یه جوری نیش به مامانش میزد

چقدر بچه ات لاغره بلد نبستی بچه بزرگ کنی چرا بچه ات هنوز حرف نمیزنه حتما مشکل داره چرا راه نمیره چقدر بی خیالی بچه ات تنبل   هنوز پوشک میشه !؟؟

و همش نوه خودش رو مثال میزد ماشالا نوه من فلان .....

نوه دوم به دنیا آمد و کلکسیون همه همه موارد بالا بود 

صبور باش یه جایی که غرق خوشبختیه جواب میده بدم جواب میده منو تو شاید یادمون بره اما خدا یادش نمیره ص ...

الهی آمین

همیشه گفتم همونقدر که سوزوندن همون اندازه سرشون بیاد

کارما درمورد پدرشوهرم و خاهرشوهرم اجرا شد

ولی چقددددر من اذیت کردن خونمو تو شبشه کردن پدرم جوان فوت شد که دیگ اصلا برام مهم نبود بعدششش اونا تقاص داذن الان خیلی خوبن ولی برام فایده نداره بعد اینهمه بلا و سختی اصلا دیگه مهم نیست 

خاله م خیلی اذیتم کرده خیلی زخم زبون خیلی خیلی امیدوارم از خدا که جواب کاراشو ببینه و انقد مارو اذیت نکنه زورش به بچه یتیم میرسه