2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم واسه شوهرم غذا نذاشت که ببرم چطور دلش اومدددد😟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 45238 بازدید | 317 پست

یکی ازاقوام همینجوری حالااون عمدی دیرمیادتاسهم خوب براشون بزارن باخودش ببره ...معلومه سرسفره ممکنه یک بشقاب معمولی وجمع وجوربکشه ولی اگه باخودش ببره بهتره پروپیمون تره....یه بارخانم روکشیدم کنارگفتم این دوست داشتنت داره خوراکی ناراضی میبری شایدمیزبان دس وبالش تنگ بودچیه یه قابلمه هم بلندمیکنی میبری رفت توفکرگفتم باهاش قراربزاربگومیای عین بچه آدم سرسفره میشینی میخوری بلندمیشین میرین ...الان دیگه ترکش کرده بخدازشته این توهین به میزبانه  

ن ولی دیگه لی لی به لالاش نمیزارم اگه اینجوری باشه

آره خیلی ازش ناراحتم 

چیکارکنم دیگر شوهر آدم گیر میفته یک عمر با این بحثها هم که نمیشه طلاق گرفت

وگرنه ازش دلخورم

یکبارم خانواده خودم برای ناهار دعوتش کرده بودن اونموقع شوهرم خونه مادرش بود از شبش پیش دوستاش مشروب خورده بود انقد زیاده روی کرده بود که فرداش خواب موند و کسل و گیج بود...خانوادم تدارک ناهار دیدن و ..........

آخر شوهرم نیومد خیلی دلم شکست آبروم رفت

کاربر قدیمی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازاقوام همینجوری حالااون عمدی دیرمیادتاسهم خوب براشون بزارن باخودش ببره ...معلومه سرسفره ممکنه ی ...

خیلی زشته من واقعا منکرش نمیشم خیلی بیشعور یازیه

کاربر قدیمی هستم

خیلی زشته من واقعا منکرش نمیشم خیلی بیشعور یازیه

ترکش بده خوب نیست اول ازاینجاشروع کن خیلی دیربری تاکم کم دوستاش ازسرش بیفتن ....خداشاهده برای شان خودت میگم کم کم ازچشم واحترام میفتی ...بگوطرف زحمت کشیده تواین گرونی خرج کرده ازهمه مهمترخواهرت پیش شوهرش حرف میشنوه...

بخدا انقد پررروو عین خیالشم نیست🙄یکبارم خانواده خودم برای ناهار دعوتش کرده بودن اونموقع شوهرم خونه ...

حالا بازم خونه مامانت میشه تنهایی بری اما وقتی همسرتون باهاتون نمیاد شما هم دعوت جایی رو قبول نکن..اگه همسرتون هم قبول کرد بگو اگه خودت نمیای منم نمیرم و واقعا نرو..

به نظرم یکی دو بار اینطوری بشه خودش برنامه ریزی میکنه واسه دورهمی

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

حالا بازم خونه مامانت میشه تنهایی بری اما وقتی همسرتون باهاتون نمیاد شما هم دعوت جایی رو قبول نکن..ا ...

میدونی چیه اگه منم اون شب خونه ی خواهر شوهرم نمی‌رفتم صدرصدددد دلخوری پیش میومد 

میگفتن حالا شوهرش نیومد خودش چش بود

(هرچی باشه برادرشونه میبخشنش ولی من غریبه ام از من دلخور میشن)

منم واسه همین خیلی شیک خانومانه شیرینی خریدم با مادرشوهرم رفتیم تا آخر شب برگشتیم....

کاربر قدیمی هستم

شما چرا تو همه تاپیکا میپری به همه ادبیاتت اینه اروق روشنفکری میزنی میخوای بگی خیلی حالیته بقیه هم ه ...

چقدر پیگیر منی 😂دیگه جوابی ندارم بدم بهت چون خودت اینه خودتی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچها چه همه شوهر اسی رو کوبیدنمیگه یه شهر دیگن سالی یکی دوبار میرن خوب شوهرش بقیه سالو کلا یاسرکاره ...

وا. این اصلا بهانه خوبی برا رفیق بازی و یللی تللی و ولگردی با رفیق و دوست نیست... خانوادس ادم نیستن؟؟؟ والا متاهله، مجرد نیست دیگه که همش بره پی رفیق بازی ( که حتی تو مجردی هم این حجم از رفیق بازی اصلا درست نیست)فقط دوستاش مهمن؟؟؟ 

درست حرف بزن خانومی جمع کن خودتو مودب باش

شما درست حرف بزن جانم ....حرفی نزدم که برچسب بی ادبی بزنی

اکثریت افراد نی نی سایت زنانی بسیار متوقع و لوس هستن که انتظار خدمات تمام و کمال از همه دارن

وقتی همسرت اینقدر بی ادب تشریف داره که جایی که دعوت شده نمیره توقعت بی جا عست

خودتون رو اصلاح کنید

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

وا. این اصلا بهانه خوبی برا رفیق بازی و یللی تللی و ولگردی با رفیق و دوست نیست... خانوادس ادم نیستن؟ ...

عزیزم میگه در سال یکی دوشب با دوستاشه؛طول روزم پیش مادرو خواهر وخانوادشه؛به این نمیگن رفیق باز

اونی رفیق بازه که هرهفته با دوستاش برنامه داره وکلا بیرون رفتن با خانواده نداره تایمی که سرکار نیست کلن پی رفیقاش باشه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
شما درست حرف بزن جانم ....حرفی نزدم که برچسب بی ادبی بزنیاکثریت افراد نی نی سایت زنانی بسیار متوقع و ...

یعنی شوهر خودت بی عیب و نقصه؟!! صدرصد یسری عیب ها هر آدمی داره

کاربر قدیمی هستم

ما خونمون یه شهر دور سالی یکی دوبار میریم چندروز خوش باشه

وا ... خیلیا مثل شما شهر دورن فقط دو یه روز میرن شهر خودشون... ببخشیدا شوهر شما رفیق بازه تعجب می کنم برات مهم نیست... دوستاش رو از شما و خانوادش مهمتر میدونه اما سما ناراحت نیستی و برات انگار مهم نیست... چند وقته ازدواج کردی؟ شوهرت انگار هنوز نفهمیده متاهله و دیگه مجرد نیست باید بچسبه به زن و زندگی و خانوادش. حتی اگر راه دور باشبن این حجم از بی تفاوتی و بی احترامی اصلا عادی نیست

یعنی شوهر خودت بی عیب و نقصه؟!! صدرصد یسری عیب ها هر آدمی داره

الان بحث همسر من و نواقصشه؟؟؟؟؟

یا سوال درباره انتظار شما از خواهر شوهرتونه؟؟؟؟

آفرین خواهر گلم منظورم همین بود درسته همسرمم کارش بد بود یکبارم خانواده خودم برای ناهار دعوتش کرده ب ...

به نظرم سالی یکی دوبار بیرون رفتن با دوستاش معموله،چون از راه دورم میرین مشکلی نداره،خواهرشوهرتون هم دعوتشو میزاشت ناهار بهتربود وقتی خودش میدونی برادرش اینجوریه تقصیر شما که نیست

ما یه ساعت راه داریم تا روستای شوهرم هر هفته میریم به محض رسیدن کل دوستاش میان جلو در دنبالش

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏