mahsan_sadat مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 965 عنوان آنتی بیوتیک | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست سرماخوردگی آنتی بیوتیک سه بار دادم تورو هرکی میپرستید بگید مقاوم کرده دیگه تمومه 1404/08/17 | 05:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 638 تو سرماخوردگی میگن ضرر داره مقاوم میشه یکسال و نیم بچه خودمم نیست بچه مردم دق کردم اموکسی سیلین به بچه یک سال و نیم دادی؟!؟!؟؟!؟!.!.!...!!..!.!..!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟😧😧😧😧😧😧😱😱😱😱😱وای تروخدا نده خیلی خطرناکه این دارو بزرگسالانه ببر دکتر 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11568 اره هیچی نمیشه عشقم بد ب دلت راه نده من بچم قبل یکسال انقد انتی بیوتیک دادم بهش ک نگو زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
soho123 عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 149 میگن تو سرماخوردگی مقاوم میشه فلان میشه از دیشب مغزم ترکیده هی میخونم اینترنت هی مشت میزنم تو سرم اینترنت که نشد منبع . اون برای یه چیز کوچیک رو به موت میکنه آدمو .
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 965 اینترنت که نشد منبع . اون برای یه چیز کوچیک رو به موت میکنه آدمو . همش گفته همه گفتن
گل_همیشه_خندان عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 638 سر خود به بچه چیزی نده اونم انتی بیوتیک به این قوی ای!!!خدایا نکرده خدای نکرده از دست میره ها دچار ایست قلبی میشه خدای نکرده!!! 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 965 هیچی نمیشه عشقم بد ب دلت راه نده من بچم قبل یکسال انقد انتی بیوتیک دادم بهش ک نگو چرا میدادی تو سرماخوردگی هم دادی
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11568 چرا میدادی تو سرماخوردگی هم دادی اره بخاطر سرماخوردگی میدادم زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 965 سر خود به بچه چیزی نده اونم انتی بیوتیک به این قوی ای!!!خدایا نکرده خدای نکرده از دست میره ها دچار ا ... خدا مرگ منو برسونه
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 965 اره بخاطر سرماخوردگی میدادم دل منو آروم میکنی یا واقعی میگی سرماخوردگی میگن نباید بدی از تو شاید عفونت کرده بوده سینش
گل_همیشه_خندان عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 638 هیچی نمیشه عشقم بد ب دلت راه نده من بچم قبل یکسال انقد انتی بیوتیک دادم بهش ک نگو ای وای خانوم چی میگی چرا اطلاعات اشتباه میدیانتی بیوتیک برای بچه های زیر ۲ سال اگر اشتباه بخورن یا دوز اشتباه خطر مرگ داره 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11568 دل منو آروم میکنی یا واقعی میگی سرماخوردگی میگن نباید بدی از تو شاید عفونت کرده بوده سینش ن جدی میگم جون دلم اتفاقی ام برا دخترم پیش نیومد الان دوسال و نیمشه زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11568 ای وای خانوم چی میگی چرا اطلاعات اشتباه میدیانتی بیوتیک برای بچه های زیر ۲ سال اگر اشتباه بخورن یا د ... طبق دستور دکتر اطفال دادم بهش زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …