2777
2789
تو سرماخوردگی میگن ضرر داره مقاوم میشه یکسال و نیم بچه خودمم نیست بچه مردم دق کردم

اموکسی سیلین به بچه یک سال و نیم دادی؟!؟!؟؟!؟!.!.!...!!..!.!..!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟😧😧😧😧😧😧😱😱😱😱😱

وای تروخدا نده خیلی خطرناکه 

این دارو بزرگسالانه 

ببر دکتر 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اره

هیچی نمیشه عشقم بد ب دلت راه نده من بچم قبل یکسال انقد انتی بیوتیک دادم بهش ک نگو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تو سرماخوردگی مقاوم میشه فلان میشه از دیشب مغزم ترکیده هی میخونم اینترنت هی مشت میزنم تو سرم

اینترنت که نشد منبع . اون برای یه چیز کوچیک رو به موت می‌کنه آدمو . 

سر خود به بچه چیزی نده 

اونم انتی بیوتیک به این قوی ای!!!

خدایا نکرده خدای نکرده از دست میره ها دچار ایست قلبی میشه خدای نکرده!!!

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

چرا میدادی تو سرماخوردگی هم دادی

اره بخاطر سرماخوردگی میدادم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
هیچی نمیشه عشقم بد ب دلت راه نده من بچم قبل یکسال انقد انتی بیوتیک دادم بهش ک نگو

ای وای 

خانوم چی میگی چرا اطلاعات اشتباه میدی

انتی بیوتیک برای بچه های زیر ۲ سال اگر اشتباه بخورن یا دوز اشتباه خطر مرگ داره

دل منو آروم می‌کنی یا واقعی میگی سرماخوردگی میگن نباید بدی از تو شاید عفونت کرده بوده سینش

ن جدی میگم جون دلم اتفاقی ام برا دخترم پیش نیومد الان دوسال و نیمشه

ای وای خانوم چی میگی چرا اطلاعات اشتباه میدیانتی بیوتیک برای بچه های زیر ۲ سال اگر اشتباه بخورن یا د ...

طبق دستور دکتر اطفال دادم بهش