2777
2789

ریزش موهام خیلی شدید شده چی استفاده کنم که نتیجه گرفتید؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داریک برنامه جدیدیه ک با ثبتت 5سوت و با دعوت دوستات10سوت طلا میگیری

اول باید داخل سایت همیاران داریک ثبت نام کنی و بعد داریک دانلود کنی

این کد من :887812

اگه با کد کسی ک تو همیار نیس قبت نام کنی جایزه تعلق نمیگیره حتما داخل سایت همیار ثبت نام کنین

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜
یه هفته اس یه روز در میون آب برنج به موهام میزنم خیلی ریزشش کم شد میخوام ادامه بدم یه جوری ریزشش کم ...

چطور زدی ببخشید 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
وقتی برنج میخوام آبکش کنم آبشو برمیدارم میزنم به موهام نیم ساعت بعدش میرم حموم. البته به برنج نمک نم ...

برنجی که در حال جوشه اون آب رو میگی یا برنجی که تو آب خیس کردیم قبلش؟

برنجی که در حال جوشه اون آب رو میگی یا برنجی که تو آب خیس کردیم قبلش؟

برای رشد سریع مو هم شنیدم خوبه یعنی هم جلو ریزشو میگیره هم باعث رشد مو و پر پشتی میشه از سفیدی زودرس مو هم جلوگیری میکنه. یعنی عادت کنی همیشه بزنی خیلی خوبه 

من ی ترکیب بلدم واقعا تاثیر داره ریزش موهام قطع سد شاید سه چهار تا در روز

چی عزیزم