ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 عنوان باید ارزوی معلم شدن به گور ببرم 144 بازدید | 22 پست لیسانس علوم تربیتی دارم آزمون استخدامی دادم با اینکه خیلییی خوندم قبول نشدم همش شده سهمیه با مدرک لیسانس هم نمیشه کنکور فرهنگیان بدم دارم میمیرم اونوقت میگن چرا خودکشی میکنن جوونا دیروز | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 ۳۰ سالت شده ؟ نه ۲۳ ولی چون لیسانس گرفتم دیگه نمیتونمکنکور فرهنگیان بدم
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 واااا این دگ چ ربطی ب خودکشی داره اینکه تموم آرزو هام خراب شد اینکه نمره های دبیرستانم تمامشون ۲۰ بود اینا سوختن ندارع ؟؟
النازmm عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 713 نه ۲۳ ولی چون لیسانس گرفتم دیگه نمیتونمکنکور فرهنگیان بدم نمیشه ؟ دعا کنید برام
همبرگر_خرچنگی عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 1889 نه ۲۳ ولی چون لیسانس گرفتم دیگه نمیتونمکنکور فرهنگیان بدم مطمئنی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 نمیشه ؟ نه 😭😭😭من عاشق بچه ها و شغل معلمی بودم تموم ارزوم سوخت
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 5222 اینکه تموم آرزو هام خراب شد اینکه نمره های دبیرستانم تمامشون ۲۰ بود اینا سوختن ندارع ؟؟ ناراحتی داره ولی دگ خودکشی ندارهمنم درسخون بودم ولی الان دارم بچه داری و شوهرداری میکنم و از مدرک نازنینم هیچ استفاده ای نمیکنم جز اینکه هرجا میرم میگن مدرکت چیه میگم لیسانس این سوختن داره یا شما؟حالا سال دگشرکت کن چی میشه
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 مطمئنی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه منم نمیدونستم تا الان خوندم چنین قانونی دو سال هست اومده کاش این همه درس نمیخوندم همه بهممیگفتن تو شایسته معلم شدنی ولی چیشد خیلی خستم
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16408 دقیقا منم چند بار امتحان دادم ،این آخری خیلی خوندمامتیاز خوبی هم آوردم، ،ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتموکلا ۴ نفر هم میخواستن،رد،،نمیفهمم وقتی کم دارن نیرویهو چرا کل نیرو. و نمیگیرن،قطره ای سالی یه دفعه امتحان میزارن
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 ناراحتی داره ولی دگ خودکشی ندارهمنم درسخون بودم ولی الان دارم بچه داری و شوهرداری میکنم و از مدرک نا ... آرزو داشتم معلم بشم کنکور فرهنگیان نمیشه بدم با لیسانس هم ماده ۲۸ هست ک دیگه مشخص نیست بگیرن بگیرن هم سهمیه ای ها جلوم هستن
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1960 نه ۲۳ ولی چون لیسانس گرفتم دیگه نمیتونمکنکور فرهنگیان بدم چرا میتونی عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
ماههفتم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 748 دقیقا منم چند بار امتحان دادم ،این آخری خیلی خوندمامتیاز خوبی هم آوردم، ،ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتم ... جوونیمون پشت این آزمون های استخدامی میره 😭😭😭خیلی دردناک خب اگه نمیخواد بگیرید چرا عمر ما رو هدر میدید چرا ۶۰ در صد دانسجوی بیکار