2777
2789
میدونی چقد برام سخته قلبم درد میکنه با هزار آرزو ازدواج کردم

الان میگی و دوست داری زندگیتو حفظ کنی زندگی که نه فقط اسم یکی اومده تو شناسنامه ات

الان اگه بچسبی بهش بهت قول میدم چند ماه دیگه چند سال دیگه مثل چی پشیمون بشی بعدا خودتو لعنت کنی که کاش همون موقع تمومش میکردم

اون اگه آدم بود اگه مرد بود با این بهونه ها نمیرفت

عزیزم امیدوارم تاپیک حاجت رواییت بزنی منم صدا کنی منم به جبران لطف شما براتون قرآن میخونم ان شالله ق ...

ممنونم از دعای خیرتون سلامت باشین 

خیییییلی ممنونم خیلی لطف می کنین❤️❤️❤️

عاقبت به خیر بشین ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بیمه کنیم خودمونو یا الان پس انداز میکنیم برای آینده

پولی نیس اخه ک بخایم بیمه کنیم من میگم بره پی شغلی ک اینده داشته باشه مثلا الان رفته شاگردی ولی خب طول میکشه تا یاد بگیره و اینا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خونه مهم نیست باید آدم دلش خوش باشه حال دلش خوب باشه همینکه همسرت سالمه خداراشکر کن زندگی با آدم معت ...

اینجوریا که میگی هم نیست خیلی مهمه خیلی سخته این ک هر چی کار می‌کنی بدی کرایه خونه نگران سر سال باشی ک‌تو کوچه نمونی رهن و زیاد نکنه 🥲 نمیتونی شوهرتو یه جوری راضی کنی که ترک کنه مواد و یکی از همکلاسی های من شوهرش معتاد بود همه چیز ک امتحان کرد قهر دعوا مهربونی آخرش شوهرش رفت ترک کرد الان بهترین زندگی دارن

اینجوریا که میگی هم نیست خیلی مهمه خیلی سخته این ک هر چی کار می‌کنی بدی کرایه خونه نگران سر سال باشی ...

هرکاری میکنم هیچی تابستونی هم قهرکردم رفتم برای طلاق ولی بازم هیچی...الان دیگه بدترم شده میخواستیم ماشین بخریم که اسنپ کارکنه که اونم نشد ازم کلاهبرداری شد...عزیزم ایشاالله که خدا بهترین خونه بهت بده 

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

درست میشه

امیدم بخداس والا 

ولی  شوهرم بخاطر این اصلا حال و روز خوبی نداره خیلیییی ادم اروم و صبوریه و خوش اخلاق ولی تازگیا بخاطرع شرایط کم حوصله  شده بی اعصابه یهو حالش خراب میشه فرار میکنه از تو جمع و میخاد همش فکر کنه تنها باشه 

منم خودم سخته برام ب هرحال همه دوس دارن پولدار باشن ولی خب سعی میکنم کمتر فکر کنم ب چیزی ک ندارم و هیمن ک همو داریم و حالمون خوبه کنارهم مهم باشه برام و...

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مشکلاتم زیاده ضررمالی کردیم خودمو شوهرم افسرده شدیم سرهمون دعوا میکنیم🥲خانواده مم هیچ کدومشون خوشحال نیستن همه شون مشکل دارن 

از زندگی کردن خسته شدم یعنی به خاطر پسرم زندگی میکنم وگرنه نمیتونم ادامه بدم 

بی پولی هم باعث شده از همه فراری بشیم طفلک پسرم