2777
2789

روزی چندبار گریه میکنم حالم خیلی بده هر روز سردرد دارم

واقعا مرگ هم آرزوست

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منممن اینقدر مشکلات و غصه دارم که به زور سرپا هستمبعضی وقته که دیگه میزنه سرم میگم خدایا هستی ...

دقیقا منم حس میکنم خدا منو نمیبینه چند وقته شایدم دوسم نداره انگار واسه هیچکی اهمیت ندارم

نگران برادرم هستم بدون پدر بدون پشتوانه سر خود چجوری قراره بزرگ بشع آینده اش چی میشه ، میترسم مادربزرگم یه روزی نباشه ، مادرم از حمالی و کار کردن برا شوهرش خسته شده با خودم میگم تا کی قراره کار کنه وقتی پیر شد چی سر این کار کردن ها چه بلایی سرش میاد 

دقیقا منممن اینقدر مشکلات و غصه دارم که به زور سرپا هستمبعضی وقته که دیگه میزنه سرم میگم خدایا هستی ...

ناشکری نکن عزیزم بیشتریا همینیم منم دیگ خسته شدم نمیتونم تلاش بکنم 

من یکم پول میخام ی کار دائمی  پول میخام ک حالمون خوب باسه من مشکلی ندارم میسازم ولی شوهرم خیلی سخت میگیره ب خودش چون اول زندگیمونه 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خدا سر خودشون بیاره که هی عروسا رو اذیت میکنن

هیچوقت نفرین نمیکنم 

منو شوهرم دوست بودیم اومد رو فرش خونه ما نشست به مادرم گفت دخترت همه کارست😊

همیشه خواهرشوهرمو میکوبید تو سرم دخترم عین گل پاکه دقیقا همونجا از ته دلم آه کشیدم و چند ماه بعدش پسردایی همسرم بهش گفت آبجیت هم بامنه هم میره به برادر دومادمون پیام میده(یعنی خواهرشوهرم به برادرشوهر دختر دایی همسرم پیام میداده)

خلاصه که رسوا شد و مادرشوهرم از اون روز به من یجور دیگه با من رفتار میکنه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

چرا عزیزم بگو شاید کمکی‌کردن بچه ها

توی سن کم ازدواج کردم

دوتا ازبچهام از دست دادم

خانوادم خیلی گرفتارن

خواهرم مریض هست که خدا لعنت باعث وبانیش کنه

شوهرم معتاد وبیکار هست واخلاقش خیلی بده

بیست روز پیش ۱۴۰تومن بخاطر خریت ازدست دادم تنهاسرمایه زندگی ۱۲سالم که ایشاالله خدانابودش کنه

فقط دلم میخواد بمیرم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍