الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره پلیس هم هیچکاری نمیکنه مرتیکه کثافت سه روزه گوشیش روشن کرده رفتم پلیس فتا خبر دادم میگه با یه خط روشن که نمیتونیم کاری کنیم میگه پرونده تو خیلی سخته
عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍
شغل شوهر منم آزاده خونه نداریم خیلی از اینده میترسم
منم شغلش ازاده ولی خونه داره فقط خودش بخاطر بی پولی حالش خوب نیس بخاطره اینک شغلش دایمی نیس حالش خوب نیس همش میگ شرمنده ات شدم اونجوری نبوده ک بهت قولشو دادم و اینا من راضیم با همه چیش میسازم ولی اون خیلی میترسه از بی پولی
کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
توی سن کم ازدواج کردمدوتا ازبچهام از دست دادمخانوادم خیلی گرفتارنخواهرم مریض هست که خدا لعنت باعث وب ...
خدانکنه شغل همسر منم ازاد از همه بدتر اینه ک مستاجریم بعضی وقتا بیکاره خیلی از اینده میترسم پس اندازی نداریم فقطول رهن خونست بچه هم ندارم یه ساله اقدامم نشده