2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم هرچی داشتم تو ساخت خونه رفت فقط یه سکه داریم خیلی غصه میخوره باباش ماشین خریده اصل تعارفش نمیک ...

خداروشکر ک خونه دارین ماشین و میشه گرفت زندگی برای مردا خیلی سخت شده بگو باز میگیریم قرعه اینا میزاریم

پس ناراحت نباش با ناراحتی چیزی درست نمیشه بعدا آدم هزار جور درد و مرض میگیره خدابزرگه

همیشه سعی میکنم قوی باشم و به مشکلاتم فکر نکنم اما نمیشه

بعضیاشون واقعا نمیشه

ان شالله  مشکلات شما هم حل بشه 

تو همونی که طلاتو دزدین؟

آره پلیس هم هیچکاری نمیکنه مرتیکه کثافت سه روزه گوشیش روشن کرده رفتم پلیس فتا خبر دادم میگه با یه خط روشن که نمیتونیم کاری کنیم میگه پرونده تو خیلی سخته

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

شوهرم ۶روزه منه عقد کرده رو ول کرده گفت چرا با پدرمادرت رفتی بازار گفت من همچین زنیو نمیخوام و خبری ...

این یه نشانه است خدا میخواد شرش ازت کم بشه

به اون که نمیگن شوهر

میدونم عزیزم جسارتی نکردم که بگم نفرین میکنید کلا گفتم هیچوقت نفرین نکردم ولی میگن چوب خدا صدا نداره ...

باز خداروشکر که دیگه کاری نداره 💖

دقیقا همینجوره خیلیا رو دیدم همونجور که رفتار کردن سرشون اومده 

منم مادرشوهرم اینطوره هرکاریو من انجام بدم بَده ولی همونو دخترش که انجام میده کلی تعریف و تمجید و ... کلا چشم نداره ببینه دارم زندگی میکنم 

شغل شوهر منم آزاده خونه نداریم خیلی از اینده میترسم

منم شغلش ازاده ولی خونه داره فقط خودش بخاطر بی پولی حالش خوب نیس بخاطره اینک شغلش دایمی نیس حالش خوب نیس همش میگ شرمنده ات شدم اونجوری نبوده ک بهت قولشو دادم و اینا من راضیم  با همه چیش میسازم ولی اون خیلی میترسه از بی پولی 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

توی سن کم ازدواج کردمدوتا ازبچهام از دست دادمخانوادم خیلی گرفتارنخواهرم مریض هست که خدا لعنت باعث وب ...

خدانکنه شغل همسر منم ازاد از همه بدتر اینه ک مستاجریم بعضی وقتا بیکاره خیلی از اینده میترسم پس اندازی نداریم فقطول رهن خونست بچه هم ندارم یه ساله اقدامم نشده

باز خداروشکر که دیگه کاری نداره 💖دقیقا همینجوره خیلیا رو دیدم همونجور که رفتار کردن سرشون اومده منم ...

مطمئن باش که دخترشم اگه ازدواج کرده یا ازدواج کنه همچین مادرشوهری خدا میزاره تو کاسشون

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

۷ تا حمد خوندم برات ان شاءالله هر چه زودتر شفا بگیری به حق مریض کربلا امام سجاد علیه السلام آمین یا ...

عزیزم امیدوارم تاپیک حاجت رواییت بزنی منم صدا کنی منم به جبران لطف شما براتون قرآن میخونم ان شالله قبول باشه و هر کجای این کره خاکی هستی به دستت برسه 

منم شغلش ازاده ولی خونه داره فقط خودش بخاطر بی پولی حالش خوب نیس بخاطره اینک شغلش دایمی نیس حالش خوب ...

بگو بیمه کنیم خودمونو یا الان پس انداز میکنیم برای آینده 

خدانکنه شغل همسر منم ازاد از همه بدتر اینه ک مستاجریم بعضی وقتا بیکاره خیلی از اینده میترسم پس انداز ...

خونه مهم نیست باید آدم دلش خوش باشه حال دلش خوب باشه همینکه همسرت سالمه خداراشکر کن 

زندگی با آدم معتاد خیلی خیلی سخته

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍