2777
2789
من اون جاریم حسادت بهم میکنه با مادرشوهرمم هم تیمن ولی من کاری بهشون ندارم سیاستمم تنها زبون چرب و ن ...

یعنی همش قربون صدقه شون میری؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

چندتا از ظرفهامو شکونده فقط همین😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من یه دیکتاتور خودخواه و خودشیفتسک فقط خودش و بچش مهمن مثلا اگ یه نفر تو مهمونی سرما خورده باشه ...

فازشون اینه که ما به بقیه مریضی بدیم، هیچ ایرادی نداره ولی بقیه به ما نباید مریضی بدن

بلانسبت آدمای گاو بی شعور اینطورین دیگه

منم اطرافم داشتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حسود نیست اصلا 

دختر خوبیه 

خیلی دوس داشتم شبیهش باشم 

خیلی خوشگله و اصلا فیلم بازی نمیکنه توی رفتارهاش

بد و خوبشو نشون میده

در کل دوسش دارم 

رابطمونم چون از هم دوریم به طبع زیاد نیست.

یعنی همه بد هستن فقط شما خوبی؟؟؟؟منم پنج تا جاری دارم کاری بهم نداریم هر کس سرش به زندگی خودشونه

اره چراباید بخوام اینجا دروغ بگم مگه شما منو میشناسید اسی سوال کرد جواب دادم چون از همشون کوچیکترم اونا بعضیاشون از مامانمم بزرگترن بخوامم بد باشم حریفشون نمیشم بخصوص چند سال اول ازدواجم اما الان خیلی ازشون فاصله گرفتم

یعنی همش قربون صدقه شون میری؟

نه فقط قربون صدقه نیس 

احترام‌میزارم ادبیات خوبی دارم اداب معاشرتم خوبه 

بیشتر مواقع سکوتم ولی حرفی هم بزنم حرف بیخود نیس 

غییت نمیکنم 

ازشون تعریفم میکنم مثلا از کارای پدرشوهرم یا دست پخت مادرشوهرم 

خوبی هاشونو خیلی میگم 

تشکر و قدردانی خیلی میکنم 

ازون طرف هیچ کمکی درواقع نمیکنم بهشون 

زنگ اصلا نمیزنم فقط زمانیکه کار واجب داشته باشم 

در کل خدمات زیاد نمیدم

خونه مادرشوهرم شده فقط ظرف شستن که اونم جاریم باشه یا میزارم اون بشوره یا باهم کمکی